Mattor & Galler

Stor, liten, enfärgad, mönstrad, fluffig eller len – mattor finns i en mängd olika modeller och mattor är en inredningsdetalj som verkligen kan få ett rum att lyfta. Här på Harald Nyborg har vi samlat en mängd olika mattor som du enkelt köper online. Välkommen att upptäcka vårt sortiment av billiga mattor i olika färger, material och storlekar. Missa inte heller att spana in vår arbetsmatta i gummi. Den passar perfekt att lägga i till exempel verkstaden, garaget, kontoret eller hobbyrummet. Mattan absorberar stötar och buller och minskar trötthet och smärtor i leder och muskler. Den är också vattentät och enkel att rengöra. Vi erbjuder också en halkskyddsmatta eller gallermatta som kan placeras under en annan matta för att hålla den på plats. Både arbetsmattan och halkskyddsmattan kan enkelt klippas till önskad storlek.

Mattor till hallen, vardagsrummet, sovrummet, köket och badrummet

Mattor finns för hemmets alla rum. Varje rum kräver helt enkelt sin typ av matta både vad gäller design och funktion. I hallen passar det till exempel bra med en praktisk matta som håller smutsen borta men som samtidigt blir en snygg detalj. Här hittar du en mängd olika billiga hallmattor och dörrmattor online som ger hallen ett varmare och mysigare intryck. Perfekt när du får gäster! Se till exempel våra härliga entrémattor med texten Home eller Welcome. Vi erbjuder också en matta 90 x 150 cm stor med tre olika zoner. På den grova delen kan du enkelt torka av bland annat gräs och jord från skorna, på mellandelen försvinner smuts från sulorna och på den mjuka delen av mattan är det enkelt att få bort fukt från undersidan av skorna. Våra hallmattor finns för både inomhus- och utomhusbruk. De är tåliga och lättskötta. En del kan till och med tvättas i maskin.

Letar du efter en matta som ska ligga under soffgruppen i vardagsrummet eller under matbordet är vårt tips att hellre välja en lite större matta. Det ser mer harmoniskt ut och du kommer enkelt att kunna dra ut matstolarna utan att de fastnar i mattkanten. Självklart ska mattan också matcha färgerna och inredningsstilen i rummet. Du kan också lägga flera mindre mattor kant i kant. Låt kreativiteten flöda och prova dig fram helt enkelt! Skrolla igenom vårt utbud av olika mattor och klicka enkelt hem den matta som passar dig bäst!

Köpa billig matta online

Mattor behövs i hem för att skapa en hemtrevlig känsla. Här hos oss på Harald Nyborg kan du enkelt köpa stora och små mattor billigt online. Vi hoppas att du kommer att hitta några nya favoritmattor i vår webbutik. Du beställer smidigt på nätet och får din nya matta levererad med en snabb transport. Vår normala leveranstid är 3–5 dagar och här få du också alltid 30 dagars öppet köp och returrätt.