Rull- & mörkläggningsgardiner

Visst är det härligt när solen skiner, men när man ska sova är det faktiskt väldigt skönt att rummet är svalt och mörkt. På sommaren när dagarna är långa och nätterna korta är det därför smidigt att kunna rulla ner en rullgardin eller dra för en mörkläggningsgardin och skapa bästa förutsättningarna för en god natts sömn. Att sova är viktigt. Sover du bra blir du gladare och piggare, och du får mer energi att klara dagen. Du får också lättare att koncentrera dig och du hanterar stress bättre. Rull- och mörkläggningsgardiner kan hjälpa dig att få en riktigt god sömn, men gardiner är också en fin inredningsdetalj. Välkommen att klicka hem nya gardiner på Harald Nyborg!

Gardiner som skyddar mot sol och insyn

Med rull- och mörkläggningsgardiner kan du enkelt få ett mörkt rum när du ska sova. Det är särskilt viktigt under årets ljusaste månader. Du kan också dra för eller ner gardinen för att slippa solblänk på tv- eller datorskärmen. En varm sommardag kan du dra för gardinen för att hålla borta hettan från solen. En gardin hindrar också insyn. Perfekt när du vill hindra nyfikna från att titta in! Våra mörkläggningsgardiner är enkla att sätta upp. Mät fönstret noga innan du beställer gardiner, så vet du att de kommer att passa perfekt och kommer att täcka hela fönstret. Du kan också välja en stilren plisségardin. En plisségardin ger ett snyggt och minimalistiskt intryck och passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet eller köket. Plisségardiner är enkla att montera och rullas enkelt upp och ner utan något trassligt snöre. Med en plisségardin är det också enkelt att reglera ljusinsläppet i rummet. Nu har vi pratat om mörkläggningsgardiner och plisségardiner och då är det bara den praktiska och snygga rullgardinen kvar. Rullgardinen är en klassisk gardin som i dag finns i många snygga färger och mönster, och du kan välja rullgardiner både med och utan snöre. Innan du ska köpa en rullgardin är det viktigt att du mäter fönstret noggrant där den ska sitta.

Gardiner för olika inredningsstilar

Gardiner ger som vi har sett en effektiv mörkläggning men gardiner ger också rummet en ombonad och hemtrevlig känsla. Rull- och mörkläggningsgardiner finns i många olika modeller och färger. Välj en gardin som passar den övriga inredningsstilen i rummet.

Beställ rullgardin och mörkläggningsgardiner billigt online

Sov extra gott med Harald Nyborgs snygga, bra och billiga mörkläggningsgardiner och rullgardiner. Med Harald Nyborgs effektiva mörkläggningsgardiner dämpar du ljusinsläppet i sovrummet, vilket också ger ett svalt sovrum. Våra praktiska och snygga rullgardiner ger också ett bra ljusskydd och kan även fungera som ett smart insynsskydd. Här kan du köpa billiga rullgardiner, mörkläggningsgardiner och plissegardiner online på nätet. Välkommen med din beställning!