Julstjärnor

Julstjärnan är verkligen kronan på verket när man söker efter den optimala julstämningen. Oavsett om du vill ha den hängande i fönstret, stående på fot, i papper eller metall, så har Harald Nyborg julstjärnan för dig. Här hittar du allt från lysande stjärnor i olika färger för inom -och utomhusbruk till julgransstjärnor i guld och silver att sätta i grantoppen. Alltid till de bästa priserna på marknaden och från det ledande varumärket Nowel

Billiga stående och hängande julstjärnor online hos Harald Nyborg

Stjärnor på jordspett är att lätta att fastgöra i marken och förvandlar din trädgård till en sagoplats. Häng massor av stjärnor med LED-ljus i träden för att få en härligt trolsk vinterträdgård.

Inomhus gör sig julstjärnan bra i fönstret på klassiskt vis men kan med fördel också hängas upp i andra delar av rummet - till exempel som en taklampa. För att du ska slippa härja med sladdar har vi även ett sortiment av batteridrivna julstjärnor. Ta en titt i vår webbshop efter eventuell rea som återkommer periodvis och låt dig inspireras av Harald Nyborgs julstjärnor.