Ljusslingor

På hösten och vintern när det blir mörkt ute redan på eftermiddagen kan man verkligen behöva extra ljus både inomhus och utomhus och då passar det perfekt att hänga upp en ljusslinga. Allt blir mysigare med en dekorativ belysning! Ljusslingor kommer i många olika längder och modeller. Du kan välja allt från en blinkande ljusslinga i olika färger till en LED-ljusslinga, belysning till flaggstången, en ljusslinga som ser ut som ett nät till träd och buskar eller en vacker julgransbelysning. Upptäck billiga ljusslingor hos Harald Nyborg och beställ snabbt och enkelt online!

Lys upp trädgården med ljusslingor

Med en ljusslinga skapar du en trivsam atmosfär ute i trädgården, på altanen eller på balkongen. Ljusslingor utomhus kommer i en mängd olika nyanser, modeller och längder. Du kan till exempel låta en ljusslinga ringla runt ett träd eller ett balkong- eller trappräcke. Du kan också dekorera fasaden med en ljusslinga som ser ut som istappar, hänga ett stjärnfall från några grenar eller låta en ljusslang klättra upp på staketet. Det finns både batteri- och eldrivna ljusslingor samt LED-ljusslingor både för utomhus och inomhus som är extra energisnåla och hållbara.

Ljus i ditt hus

Inomhus kan man hänga upp ljusslingor i alla hemmets rum. I barnens rum kan du hänga upp en ljusslinga med färg. Det brukar barn gilla! I sovrummet är det mysigt att hänga en ljusslinga runt sänggaveln och i köket och vardagsrummet kan du sätta upp ljusslingor runt alla fönster. En batteridriven ljusslinga kan du också lägga direkt på bordet som en vacker bordsdekoration. Du kan också placera en ljusslinga runt en blomma eller i en glasskål och ställa på fönsterbrädan som en vacker dekoration. En ljusslinga med batteri kan vara ett smidigt alternativ eftersom du inte behöver ta hänsyn till väggkontakter. Det finns helt enkelt massor av olika sätt att hänga upp ljusslingor på, bara använd din kreativitet och låt fantasin flöda.

Billiga ljusslingor av god kvalitet

Beställ en ljusslinga för inomhus eller utomhus, en batteridriven ljusslinga, en ljusslinga med sladd eller en ljusslinga med vita eller flerfärgade lampor med LED och lys upp ditt hem. Det bästa av allt är att det är riktigt billigt att handla ljusslingor på Harald Nyborg så låt inget stoppa dig – höj mysfaktorn och stämningen med massor av ljusslingor för inomhus- och utomhusbruk i olika färger, längder och modeller. Ljusslingor passar perfekt att dekorera med runt advent och jul men det går alldeles utmärkt att låta en eller flera ljusslingor hänga kvar i till exempel sovrummet hela året om. Det ger en behaglig och avslappnande känsla.

Välkommen nu att skrolla igenom vårt stora sortiment av ljusslingor och beställ dina favoriter. Här beställer du smidigt och säkert online till riktigt bra priser och alltid med snabba leveranser. Normal leveranstid är mellan 1–3 arbetsdagar. Du har också alltid 30 dagar returrätt. Välkommen med din beställning redan idag!