31V system

Med Harald Nyborgs ljusslingor med utbyggbara system för utomhusbruk kan du få din röda stuga att glänsa som en rubin i den mörka vinternatten. Lys upp de silverfrostiga grenarna i trädgården eller låt altanen glittra av ett varmvitt LED-ljus. Vi har ett brett sortiment av kopplingsbara ljusslingor i olika längder och nyanser – allt för din kreativitet och personliga stil. Vi erbjuder ljusslingorna till marknadens bästa priser och alltid med snabba leveranser. Välkommen med din beställning redan i dag!

Skapa unik ljusdekoration utomhus med Harald Nyborgs 31V-system

Häng gärna upp ljusslingor i trädgården redan under hösten när eftermiddagarna och kvällarna börjar bli mörka. En dekorativ ljusslinga lyser upp och ger en välkomnande och ombonad känsla. Du förlänger helt enkelt säsongen och kan njuta av din uteplats längre. Var heller inte för snabb med att plocka ner ljusslingorna igen, utan låt dem gärna sitta uppe tills solen och värmen kommer tillbaka på vårkanten.
En kopplingsbar ljusslinga är alltså en del av en serie och kan byggas ut med flera ljusslingor upp till max 700 LED/12 W eller 1500 LED/24 W. Utöver ljusslingan behövs det även en strömkabel med transformator. Utbyggbara ljusslingor med LED är enkla att installera och använda. Tänk dock på att det är bra att använda produkter från samma serie för full kompatibilitet. Våra utbyggbara ljusslingor kommer från det ledande kvalitetsmärket Nowel.
Ljusslingor utomhus kommer i en mängd olika nyanser, modeller och längder, och en utbyggbar eller kopplingsbar ljusslinga kan du alltså flexibelt förlänga och utforma precis som du vill. Du bygger helt enkelt ut systemet efter hand efter dina behov och önskemål. Med en utbyggbar ljusslinga skapar du en trivsam atmosfär ute i trädgården, på altanen eller på balkongen. Du kan till exempel låta en ljusslinga ringla runt ett träd eller ett balkong- eller trappräcke. Kopplingsbara systemslingor passar perfekt för att lysa upp privata hem och trädgårdar men också andra fastigheter som butiker och arbetsplatser. Det skapar en fantastisk stämning och kan användas säsong efter säsong. Eftersom alla produkter i systemet är hopkopplingsbara är det ju enkelt att förlänga och bygga vidare allt eftersom.

Billig utbyggbar ljusslinga online hos Harald Nyborg

Hos Harald Nyborg hittar du ljusslingor i en mängd olika längder, färger och utföranden. Välj om du vill en enkel fristående ljusslinga eller en flexibel kopplingsbar ljusslinga. Väljer du ett system med kopplingsbara ljusslingor kan du, som sagt, forma och bygga vidare systemet precis som du vill. Koppla helt enkelt ihop ljusslingor efter egen stil och skapa en unik belysning! Här handlar du enkelt och smidigt online till riktigt bra priser. Ibland kan du till och med fynda belysning på rea! Vi erbjuder snabba leveranser och vår normala leveranstid är mellan två och fem arbetsdagar. För att du ska kunna känna dig trygg och säker får du också alltid trettio dagars öppet köp.
Denna ljusslinga är en del av en serie som kan byggas ut med flera ljusslingor upp till max 700 LED/12 W eller 1500 LED/24 W.
Utöver ljusslingan, behövs det även en strömkabel med transformator.