Jullandskap

Saknar du den där äkta julstämningen du hade när du var liten? Du kanske satte ut gröt i farstun medan du höll utkik efter små vättar och småfolk. Idén om nissar och trolltyg i en magisk miniatyrvärld är en gammal företeelse som verkligen får nytt liv på julen. Varför inte bejaka det genom att skapa en egen liten sagovärld hemma i vardagsrummet? Med Harald Nyborgs jullandskap och julbyar får du barndomens fantasifulla jular tillbaka. Att pyssla ihop ett jullandskap tillsammans är kul för hela familjen och stimulerar kreativiteten hos både barn och vuxna.

Små figurer till jul

Barn tycker ofta att det är väldigt spännande med små nissedörrar, och alldeles speciellt är det ju så klart att se om en liten tomtenisse kommer att flytta in. Det kan ju förstås vara lite besvärligt med tomtenissar ibland, de hittar ju nämligen ofta på lite bus. Undra vilket bus som tomtenissen hemma hos dig kommer att hitta på i år?

Att bygga upp julbyar i miniatyrstorlek är också mycket populärt. En dekorationsby med små julfigurer och kanske en minigran med LED-belysning sprider en härlig julstämning. Du kan placera julbyn på ett bord eller i ett fönster. Det blir en alldeles magisk juldekoration som förtrollar och väcker nyfikenhet. Det som är så speciellt med dessa minilandskap är ju att de har så många små detaljer att upptäcka och fascineras av. Du kanske kan se barn som åker skridskor på en sjö, en vacker adventsstjärna som hänger i ett litet fönster, ett jultåg under granen eller snöbeklädda granar mellan husen. Vissa julbyar har härliga färger, andra har inbyggd belysning och det finns till och med julbyar som spelar musik. En julby väcker verkligen fantasin och man kan inte låta bli att fundera över vem som bor i de små husen, vad som händer i byns lilla kyrka och om det inte är dags för tomten att komma snart för att överraska alla barnen. En vacker julby i ministorlek är också en fin present att ge bort. Perfekt om du är bjuden på en julfest! Och det gör absolut inget om man har flera julbyar och jullandskap – det kan ju bli som en hel julvärld till slut!

Stort utbud av julbyar hos Harald Nyborg

Låt små tomtevärldar växa fram och skapa julstämning i hemmet. Vi har fristående julfigurer, utbyggbara set och sammansatta dekorationslandskap med LED-ljus och julmelodier. Ställ ett vykortsvackert snölandskap under granen, i bokhyllan eller på ett bord och kombinera gärna minigranar, småtomtar och lyktor med snödekorerad mossa för en levande trolsk miljö. Tänk att få ha ett eget tomtetyg i trollskogen på hemma! På Harald Nyborg hittar du allt du behöver för att bygga upp ett magiskt vinterlandskap. Du beställer smidigt online till bra priser och med snabba leveranser. Snart kan du låta kreativiteten flöda och skapa en tomtevärld hemma hos dig!