Handskar

Dags att köpa nya handskar? Oavsett om du ska svetsa, arbeta i trädgården eller bara vill värma händerna har vi på Harald Nyborg handskarna för dig. Här finns ett brett sortiment av bland annat vinterhandskar, trädgårdsvantar, gummihandskar och svetshandskar – helt enkelt billiga handskar och vantar för både arbete och friluftsliv. Som alltid erbjuder vi detta till marknadens bästa priser!

Handskar i många olika modeller

När du ska arbeta med händerna är det viktigt att du skyddar dem ordentligt för att minska risken för skador. Olika typer av arbeten kräver olika typer av handskar. Här på Harald Nyborg har vi därför samlat vantar och handskar i olika material, storlekar och tjocklekar. För att inte behöva kompromissa med säkerheten är det bra att ha några olika typer av handskar hemma och på arbetsplatsen. Om du tar hand om dina handskar kommer de att hålla länge.
Ett par svetshandskar är bra att använda när du arbetar nära eld och med vassa föremål och lättantändliga vätskor. För att du ska kunna utföra arbetet effektivt och med hög precision är det viktigt att handskarna sitter bra och att dina fingrar har god rörlighet. Neoprenhandskar tillverkas i ett slitstarkt syntetiskt gummimaterial. Handskarna ger ett bra grepp och skyddar effektivt mot vätskor som till exempel oljeprodukter, lösningsmedel och fettsyror. Trädgårdshandskar finns i olika material och modeller. Alla trädgårdshandskar värmer dina händer när du är ute i trädgården för att gräva, plantera, räfsa, klippa och ansa. En del trädgårdshandskar skyddar bra mot väta och andra bättre mot taggar och snåriga buskar. Det är också bra att ha ett par arbetshandskar på dig när du ska köra olika trädgårdsmaskiner. Det ger dig ett stadigare och säkrare grepp.
När du väljer handskar ska du alltså välja ett par som är anpassade efter det du ska göra. De ska vara tillverkade i ett hållbart material som klarar arbetsuppgiften, de ska ha en bra passform och de ska ge en god rörlighet. Komplettera gärna handskarna med ett par handvärmare om du vet att du ska vara ute i kallt väder. Det passar perfekt att använda vid aktiviteter som jakt, fiske och skidåkning. Kolla gärna in våra andra skyddskläder också. Vi erbjuder bland annat olika typer av arbetsskor, reflexvästar, skyddsoveraller och munskydd.

Billiga arbetshandskar för arbete och fritid hos Harald Nyborg

Här hittar du allt från billiga värmehandskar och vinterhandskar för jakt till arbetshandskar i skinn och praktiska nylonhandskar. Letar du efter ett flerpack med billiga fingervantar till barn erbjuder vi så klart det också. Kika helt enkelt igenom vårt utbud av handskar online och beställ snabbt och enkelt i vår webbshop. Vi erbjuder billiga handskar och vantar till både barn och vuxna, alltid med snabba leveranser, olika betalningsalternativ att välja mellan och öppet köp i trettio dagar.