Termosar

Gillar du att fika? Att fika utomhus i en vacker miljö är härligt. Det finns så mycket ljus, ljud och dofter att njuta av. Men för att utflykten ska bli perfekt behöver du en bra termos. Våra praktiska termosar håller kaffet varmt och saften eller vattnet kallt. Här hittar du både stora termoskannor och mindre termosmuggar i stilren design. Välkommen att köpa en billig termos på Harald Nyborg!

Stort sortiment av stora och små termosar

Termosar finns i många olika storlekar och utföranden. En stor termoskanna i stål passar perfekt på sommarkalaset i trädgården. Den har ett praktiskt handtag och är snygg att ställa fram direkt på det dukade bordet. Du kan också välja en enkel och praktisk termos i rostfritt stål. Den är enkel att packa ner i ryggsäcken eller utflyktskorgen, och du kan fylla den med till exempel kaffe, te eller varm choklad. Du kan faktiskt också fylla den med kall dryck. En varm sommardag kan det vara bra att ha med sig något kallt att dricka. Du kan till exempel fylla den med vatten, saft eller juice. En termosmugg är en annan variant av termos. Den har ett smidigt lock som enkelt kan stängas och öppnas och den håller din dryck varm eller kall. Perfekt när du vill ha med dig kaffe till jobbet eller ska sitta på en lång föreläsning! Alla termosar som du hittar här har en tilltalande design och är enkla att diska.

En termos för alla tillfällen

Fyll din termos med god dryck när du planerar en utflykt eller picknick. Det passar lika bra när ni ska ut i skogen för att plocka svamp eller till stranden för en härlig baddag. En termos är också perfekt att ta med sig till pulka- eller skidbacken. Efter några åk i backen är det skönt att slå sig ner med sin matsäck och då finns det inget härligare än att öppna termosen fylld med varm choklad eller kanske nyponsoppa. Många använder också en termos, eller ofta då en termosmugg, i vardagen. Den är enkel att fylla med valfri dryck och smidig att ha med sig i bilen eller på bussen. Du har alltid din favoritdryck med dig och du slipper leta efter öppna caféer. En annan bra sak med att ha med sig sin egna dryck är ju så klart också att du sparar mycket pengar! Istället för att köpa kaffe eller något annat att dricka så tar du med dig drycken hemifrån!

Hur fungerar termosar?

Termosar är tillverkade för att drycken ska hålla sig varm eller kall så länge som möjligt. Hur fungerar en termos då? Jo, termosar består av dubbla väggar som ger ett vakuum som inte leder värme och kyla. Förr tillverkades termosar ofta av glas, i dag är dock de flesta termosar tillverkade i rostfritt stål. Det är ett tåligt material som håller länge. Hur länge en termos håller drycken varm beror på storleken och modellen.

Billiga termosar online

Höstens krispiga luft med dofter från skog och mark får ett enkelt mellanmål med en ostsmörgås och en kopp varm choklad att smaka himmelskt. Och ett glas iskall juice till en frasig croissant på en solvarm brygga säger väl ingen nej till en het sommardag? Ta del av vårt utbud av kvalitativa termosar. Här kan du köpa billiga termosar, termosmuggar och termoskannor smidigt och enkelt online! Har du tur kan du också fynda en termos på rea ibland!