Spisfläktar

Bacon i stekpannan eller en mustig gryta på spisen sprider ljuvliga dofter som får det att vattnas i munnen men gammalt os som sätter sig i kläderna och köksgardinerna är inte lika trevligt. Få ett väl ventilerat kök med våra billiga köksfläktar så att du och ditt hem förblir fräscht trots dina allehanda kokkonster. En spisfläkt över spisen tar hand om oset och samlar upp fettet i filtret så att du kan fritera, sautera, koka och steka med full kreativitet. Hos oss på Harald Nyborg kan du köpa en fläkt smidig direkt i vår webbshop. Vi erbjuder prisvärda spisfläktar med snabba leveranser. Om du har några frågor om en särskild produkt eller om din beställning är du välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.

Snygg och modern köksfläkt

Det går inte att hoppa över en bra köksfläkt. Den gör stor skillnad i köket genom att hålla matos och stekfett borta när du lagar mat. Det finns många olika modeller av fläktar med olika funktioner och finesser. Så vilken ska du välja? Utformning och färg är självklart viktiga aspekter. Fläkten ska ju passa in med övrig köksinredning. Det finns köksfläktar som hänger fritt och det finns köksfläktar som sitter fast på väggen. Det finns också fläktar som monteras under ett skåp. Välj den modell som passar bäst i ditt kök.

Olika fläktar fungerar på olika sätt. En utsugningsfläkt suger ut luften genom ett ventilationssystem. Denna typ av fläkt rensar luften effektivt på fett, fukt och lukt. En kolfilterfläkt renar luften i ett högkvalitativt kolfilter. En kolfilterfläkt behöver alltså inte anslutas till en ventilationskanal och därför passar den bra när det saknas möjlighet att leda ut matoset genom en utsugningskanal. I en kolfilterfläkt renas luften i ett kolfilter och sedan leds luften tillbaka ut i köket igen. En fördel med en kolfilterfläkt är att den uppvärmda luften från matlagningen stannar i köket. Det kan spara energi och på så sätt minskas dina uppvärmningskostnader. Tänk dock på att byta kolfiltret regelbundet. Självklart är det också viktigt att rengöra en köksfläkt med luftuttag med jämna mellanrum.

Här kan du köpa en billig kolfilterfläkt eller utsugningsfläkt smidigt på nätet. Är alla elinstallationer på plats kan du installera fläkten själv. Om elen inte är klar ska du kontakta en behörig elektriker. Det är viktigt att din nya köksfläkt installeras korrekt för att den ska fungera optimalt.

Billig fläkt på Harald Nyborg

Gillar du att spendera mycket tid framför spisen är det guld värt att investera i en köksfläkt med riktigt god kapacitet för insug och fettfiltrering. Vi har högeffektiva fläktar i snygg och modern design. Här kan du köpa en billig köksfläkt enkelt online. Våra fläktar från bland annat varumärket Wasco finns i många olika modeller och storlekar. Här finns bland annat billiga köksfläktar 60 cm breda. Eller så kanske bästa kolfiberfläkten passar hemma hos dig eller en underhängd köksfläkt? Kika i vår webbshop och hitta billiga spisfläktar online. Vi erbjuder köksfläktar till riktigt bra priser och har du tur kan du till och med fynda en köksfläkt på rea.