Block och Papper

Behöver du fylla på hemmakontoret eller arbetsplatsen med nytt kontorsmaterial? Här hittar du papper, anteckningsblock, plastfickor, notisblock och mappar – helt enkelt det du kan tänkas behöva för att utföra och strukturera dina arbetsuppgifter. De passar självklart även dig som är ute efter papper och kontorsmaterial till skolan. Kom då ihåg att även komplettera med pennor i olika färger och utföranden, vilket du såklart hittar ett stort utbud av i vårt sortiment. Bläddra runt bland vårt prisvärda kontorsmaterial och klicka hem de produkter du behöver för att göra din arbetsdag lite smidigare och produktivare redan idag!

BLOCK OCH PAPPER TILL BRA PRISER

Gillar du att skriva ner saker för hand för att du lättare kommer ihåg det då? Eller behöver du ett skissblock för att kunna rita upp byggplaner eller prototyper i ditt jobb? Oavsett vad blocken och pappren ska användas till hittar du ett brett och prisvärt sortiment hos oss på Harald Nyborg. Välj bland såväl klassiska anteckningsblock, telefonblock och kollegieblock till telefonblock och register numrerade upp till 31. Utöver block och papper så hittar du även en mängd olika typer av mappar att förvara pappren i samt mindre notisblock som passar perfekt när du vill sätta upp små kom-ihåg-lappar på arbetsplatsen eller hemma. Du hittar även skrivplattor som passar perfekt när du behöver göra anteckningar på språng och saknar ett fast underlag. Tack vare att de är utrustade med lock fungerar de även som skydd för dokumenten om det skulle vara dåligt väder. Eller varför inte klicka hem kartong i mängder av färgglada nyanser för att skapa roligt pyssel där hemma? De kan till exempel användas för scrapbooking eller för att göra en färgglad passpartout till en tavla. Eller bara helt vanligt pyssel inför högtider som påsk och jul!

KÖP PAPPER OCH ANNAT KONTORSMATERIAL PÅ HARALD NYBORG

Man kan aldrig få för mycket block och papper, utan det finns mängder av tillfällen när de kommer väl till hands. Till exempel när du snabbt behöver skriva ner ett telefonnummer, när skaparlusten faller på och du vill plocka fram skissblocket eller när du måste skriva en att-göra-lista och föredrar att skriva den för hand för att lättare komma ihåg allt och kryssa av punkterna allteftersom du blir klar. Så fyll på med nytt kontorsmaterial från oss på Harald Nyborg och var redo för alla situationer du kan tänkas ställas inför. Kom ihåg att du även hittar ett brett sortiment av pennor och kontorsförvaring i vårt sortiment av kontorstillbehör. Så samtidigt som du beställer ett nytt kollegieblock eller en anteckningsbok kan du lägga ett gäng blyertspennor eller bläckpennor i varukorgen och vara fullt utrustad från start. Du som gärna vill hålla ordning och reda bland dina dokument och böcker bör dessutom ta en extra titt på kontorsförvaringen där du hittar allt från plastlådor i en mängd olika storlekar till hemarkiv, bubbelplast, korktavlor och whiteboardtavlor. Välkommen att göra din beställning idag!