Värde & brandskåp

Vissa ägodelar är extra betydelsefulla för oss. Det kan vara en begränsad utgåva av en bok, gamla fotografier, viktiga dokument, sedlar eller kanske en frimärkssamling. Det tar emot att gå upp med det på en kall vind eller ställa ner det i en fuktig källare, för även om man inte plockar fram det varje dag så vill man veta att det ligger skyddat och säkert. Vid sådana situationer är det bra att ha ett värdeskåp eller brandskåp. Med Harald Nyborgs säkerhetsskåp får dina ägodelar ett bättre skydd mot eld och värme. Dessutom ligger materialet skyddat från solljus i skåpet. Du minskar också risken för att bli bestulen på dina värdesaker.

Många olika modeller av värdeskåp

Ett brandskåp är tillverkat för att skydda innehållet från värmen som utvecklas vid en brand. Det finns också andra värdeskåp som inte är brandcertifierade men där du kan förvara sådana saker som du är rädd om och som du inte vill tappa bort eller få stulna. Vissa saker är helt enkelt ovärderliga och det är därför du ska skydda dem genom att förvara dem i ett värdeskåp. En variant av ett värdeskåp är ett nyckelskåp som du kan montera på en vägg utomhus. Skåpet öppnas med ett kodlås och i skåpet kan du lägga en husnyckel till hemhjälpen eller hantverkaren. Ett mindre kassaskåp med kodlås är det många barn som blir glad av att få. Där kan man lägga alla hemligheter som man inte vill att någon ska se.

Kassaskåp och kassaskrin på jobbet och hemma

På olika arbetsplatser har man ofta ett brandskåp för att kunna förvara värdefulla handlingar och dokument, men det är faktiskt inte så dumt att ha ett litet säkerhetsskåp eller värdeskåp hemma. Du har säkert en del viktiga dokument och avtal, och du har säkert också en del saker som har ett högt affektionsvärde, som skulle passa utmärkt att förvaras i ett värdeskåp för hemmabruk. Det kan vara saker som inte har ett högt ekonomiskt värde, men de betyder mycket för dig och du vill inte förlora dem, som t.ex. fotoalbum eller smycken.

Skydda dyrbara minnen och ägodelar med Harald Nyborgs värdeskåp

Här hittar du nyckelskåp, kassaskrin och värdeboxar som kan användas till att förvara bland annat ädelstenar, smycken, pengar och värdefulla kontrakt i. De flesta värdeskåp stängs med ett kodlås men det finns också skåp med nyckellås. Ett litet kassaskåp eller nyckelskåp kan du ställa på en bänk eller hylla och ett större värdeskåp kan monteras på väggen eller i golvet. Köp ett stort värde- och brandskåp eller ett litet kassaskåp med kodlås här på Harald Nyborg smidigt och enkelt online. Det är en mycket bra investering och här på Harald Nyborg hittar du små och stora kassaskåp till riktigt bra priser. Har du tur kan du också fynda ett värdeskåp på rea! Ett värdeskåp eller brandskåp är helt enkelt ett smart och billigt sätt att förvara betydelsefulla saker på!