Korgar

Skapa lite bättre förvaring där hemma eller på arbetsplatsen genom att fylla på med förvaringskorgar i olika storlekar. Här hittar du mängder av smarta förvaringslösningar i både tyg och plast som har plats för alltifrån verktyg och trädgårdsredskap till leksaker, mössor eller städprodukter. Du väljer helt enkelt vad du vill stoppa i dina förvaringskorgar för att på så sätt göra hemmet eller arbetsplatsen lite mer städad och lättorganiserad! Köp gärna flera i olika storlekar för att skapa ditt alldeles egna förvaringssystem och slipp lägga mer tid på att leta efter dina prylar när du behöver dem som mest. Förvaringskorgarna är tillverkade i hållbara material såsom tyg och plast för att både hålla länge och bidra med ett stilrent uttryck i hemmet. Bläddra runt bland våra förvaringsprodukter och klicka hem dina favoriter från Harald Nyborg idag!

KORGAR AV TYG OCH PLAST

Vill du hitta en bra förvaringslösning för tvättstugan så att du kan sortera smutstvätten på ett enkelt sätt? Ställ till exempel ut tre korgar i hållbar plast – en för svart tvätt, en för vit tvätt och en för färgad tvätt. För att göra det extra tydligt kan du även märka korgarna med ord eller färger. På så sätt kommer ingen i familjen, förhoppningsvis, missa att slänga smutstvätten på rätt plats igen. Om du redan har ordning och reda i tvättstugan, men känner att verktygsboden har blivit lite oorganiserad på sistone kan våra plastkorgar även passa för förvaring av verktyg och smådelar. Köp flera robusta förvaringskorgar i olika storlekar och sortera upp dina olika redskap i dessa. Verktygsboden kommer att bli mer lättöverskådlig än någonsin! Korgarna passar även utmärkt i skafferiet för att förvara och sortera bland mjölsorter, gryner, socker och andra matvaror.

KÖP PLAST- OCH TYGKORGAR FÖR FÖRVARING PÅ HARALD NYBORG

Hos oss hittar du förvaringskorgar i hållbara material i stilrena färger som svart, grått och vitt. Det gör det enkelt att få dem att smälta in i inredningen, vilket passar perfekt för dig som vill skapa ett lugnt och minimalistiskt uttryck. De säljs i både enpack och flerpack så att du själv kan välja hur du vill bygga upp ditt nya förvaringssystem. Många av korgarna kommer även från samma serie, vilket skapar ett enhetligt utseende när de placeras tillsammans – även om du väljer korgar i olika storlekar. Flera modeller är dessutom utformade med hål, vilket gör att du kan fästa dem på väggen. Köp korgar och praktisk väggförvaring hos oss på Harald Nyborg och se fram emot ett mer organiserat hem eller en mer lättstädad arbetsplats. Om du skulle ha några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst via chatt eller e-post så kommer vi att göra vårt bästa för att hjälpa dig vidare!