Telefonjack

Visste du att det gamla klassiska svenska telefonjacket ibland kallas för gristryne? Kontakten påminner nämligen om just ett gristryne. Telejacket har följt oss i decennier, men i dag väljer många bort fast telefoni till förmån för mobil uppkoppling. Men självklart erbjuder Harald Nyborg telejack till telefon och internet snabbt och smidigt online för den som valt att behålla sin gamla telefon.

Jack till telefon – vad är det?

Telefonjack är helt enkelt den kontakt som används för att ansluta en telefonapparat, ett modem eller någon annan utrustning till ett fast telenät. Och även om den traditionella telefonen inte har lika stor betydelse idag som för bara några år sedan har många valt att ändå behålla sina telefonjack. En fördel med att använda en telefon som fungerar tillsammans med det fasta telenätet är att du får en telefon med en uppkoppling som normalt fungerar mycket bra och som inte påverkas av yttre störningar som mobiltelefoner kan göra. Du missar heller inga samtal för att telefonen är urladdad och du behöver aldrig leta efter bra täckning. Även vid ett strömavbrott fungerar telefonen. Just därför kan telefoni med fast nätverk vara det mest stabila och trygga sättet när du vill ha en telefon som, om inte alltid så i alla fall nästan alltid, fungerar. Om mobilen strular eller nätet ligger nere står hemtelefonen kvar som en räddare i nöden. Det är bara att lyfta luren. Det är med andra ord inte bara äldre människor som har kvar sina gamla telefoner, även yngre kan tycka att det känns tryggt och stabilt med en telefon som fungerar tillsammans med det fasta nätverket.

Vi har därför valt att behålla ett utbud av telefonjack här hos oss på Harald Nyborg. Det finns utanpåliggande telejack och infällda telejack. Du kanske också måste komplettera med en förlängningssladd, kopplingar eller en kabel till ditt nya telejack.

Billiga telefonjack för hemtelefon och internet

Här på Harald Nyborg kan du alltså köpa telefonjack billigt online. Det finns till och med telefonjack i olika färger om du ska renovera hemma och vill ha ett telejack som matchar den övriga inredningen. Du kan också välja att komplettera med ett extra utanpåliggande telefonjack om det som finns sitter på ett svåråtkomligt ställe. Ska du flytta ett telefonjack kan det dock vara bra att be en behörig elektriker att hjälpa till så att arbetet utförs korrekt och säkert. Vi har telejack och moduler för dig som behöver fler telefonjack i hemmet eller på arbetsplatsen. Du beställer smidigt direkt på nätet med snabba leveranser, trygga betalningsalternativ och öppet köp i trettio dagar. Här på Harald Nyborg finns något för alla – supermoderna tillbehör för din hemelektronik samt utrustning och tillbehör till dig som vill behålla gamla lösningar. Välkommen med din beställning redan i dag!