Hygienartiklar

Vill du tvätta håret, borsta tänderna, klippa naglarna eller kanske raka dig? Eller letar du efter produkter som får dig att må riktigt bra? Kanske en väldoftande tvål eller en mjukgörande kräm? Vårt sortiment av hygienartiklar är en härlig blandning av nödvändigt, mysigt och lekfullt. Här finns allt du behöver för ett välvårdat yttre, för att lukta gott och för att du ska kunna ta hand om din hygien på bästa sätt. Vi har allt från bra och billigt schampo till eltandborstar, bindor, trosskydd och bomullspinnar. Alla våra hygienartiklar beställer du snabbt och enkelt på nätet – alltid till vettiga priser utan att kompromissa med kvaliteten.


Hygienartiklar för varje dag

Vi har ett stort sortiment av badrumsartiklar som underlättar vardagen. Här finns produkter som du behöver och använder varje dag. Kolla till exempel in våra tandborstar, eltandborstar, tandkräm och tandtrådsbyglar. Visste du att det finns en 2-2-2-metod när det kommer till tandborstning? Du ska borsta dina tänder två gånger om dagen, och varje gång du borstar tänderna ska du borsta dem i två minuter med två centimeter tandkräm. Visst är det en bra regel? Perfekt att lära barnen! Ställ gärna en timer så blir det enkelt att hålla koll på tiden.

På Harald Nyborg finns också allt du behöver för dusch och bad. Här finns bland annat bra och billiga schampon, tvålar, showergel, engångshyvlar och tvätthandskar. Efter duschen eller badet kan det vara skönt att smörja in kroppen med en skön hudkräm och till fötterna behöver du ofta en fotsalva för att huden där ska bli mjuk och len. Passa också på att ta hand om dina naglar. Självklart kan du beställa en vanlig nagelsax på Harald Nyborg men här finns också ett helt manikyrset. Särskilt på sommaren kan det vara trevligt att fixa till sina naglar så att de ser fina och fräscha ut.

Och så lite lyx och flärd …

Många hygienartiklar är nödvändiga att alltid ha hemma. På Harald Nyborg hittar du dock också sådana produkter som gör att livet känns lite mer lyxigt och flärdfullt. Testa till exempel en exfolierande fotmask som doftar svagt av lavendel, oliver och rosmarin. Den hjälper dig att ta bort döda hudceller och hård hud på dina fötter. Här finns också ansiktsmasker som friskar upp huden och hjälper dig att stressa ner och koppla av. Det finns till och med ansiktsmasker som passar barn. Sätt på lite musik, tänd några ljus och skapa en spaliknande miljö hemma och ni får en härlig stund tillsammans.

Billiga hygienartiklar online

Vad är du ute efter idag? Billiga badbomber, tvålar eller rakhyvlar? Eller kanske en hudsalva, en pincett eller en sovmask? Oavsett vad du letar efter – schampo, fotmask, bindor eller något annat – kan du köpa det billigt online på Harald Nyborg. Vi erbjuder ett stort utbud av hygienartiklar till bra priser och med snabba leveranser. Välkommen med din beställning!