Rengöringsmedel

Ni vet väl vad Pippi säger: Städa, städa varje fredag och så varje jul, för det tycker jag är kul. Ja, att ha en städdag i veckan är inte så dumt men ofta behöver du torka av och tvätta flera gånger i veckan. Hos oss på Harald Nyborg kan du beställa billiga rengöringsmedel online. Förutom rengöringsmedel till städ finns också allt du behöver för att tvätta, svabba, borsta och polera i vår webbshop. Att beställa städartiklar på nätet är smidigt och enkelt. Du lägger de produkter du önskar i varukorgen, väljer vilket betalningssätt som passar dig bäst och får produkterna hemlevererade med en snabb transport. Visst låter det bra? 


Städa badrummet som ett proffs

Det är viktigt att städa badrummet noggrant åtminstone en gång i veckan. Är ni många personer som delar badrum och toalett kan ni behöva städa flera gånger i veckan. När du städar får du bort smuts och bakterier, men du skapar också och en trivsam miljö i badrummet. Det blir helt enkelt trevligare att gå in i badrummet för att gå på toaletten, duscha eller borsta tänderna. Genom att hålla efter inredningen i badrummet kan du också undvika onödigt slitage och badrummet kommer att hålla sig fräscht längre.

För en grundlig rengöring av badrummet är det bra att ha gummihandskar, rengöringssvampar, trasor och så klart olika typer av rengöringsmedel. En vanlig rengöringsspray används för att lösa upp smuts och beläggningar. Till spegeln kan det vara bra att ha en fönsterputs och till toalettskålen kan du behöva ett medel med avkalkande egenskaper för att den ska blir riktigt ren. När du städat klart toaletten kan du sätta fast ett doftblock som hjälper till att hålla toalettens insida ren och som samtidigt sprider en angenäm doft.

Städa kök och rum

Även köket är ett viktigt rum att hålla rent och fräscht. I köket spenderar du mycket tid. Här lagar du mat, diskar, äter och umgås med familj och vänner. Ungefär en gång i veckan kan det vara bra att storstäda köket men dagligen behöver du göra en enklare rengöring för att få ett rent och snyggt kök. Beställ städmedel online. Det är ett enkelt sätt att se till att alltid ha rätt rengöringsprodukter hemma. Här hittar du också till exempel vaskrensare och sopskaft.

Till övriga rum i hemmet behöver du så klart också bra städartiklar, men du kan också behöva lite specialartiklar. För att svabba ett trägolv kan du till exempel behöva ett extra skonsamt rengöringsmedel och till skinnjackan, handväskan och skinnsoffan kan du behöva rengöringsmedel som en bra läderkräm. Vårt kompletta lädervårdsset består av utvalda naturtvålar med hög rengöringseffekt som rengör lädret på djupet och skyddar från uttorkning.

Köpa rengöringsmedel på nätet

Oavsett vilka städartiklar du behöver beställer du dem snabbt och smidigt på Harald Nyborg. Glöm inte heller bort att kolla in vårt sortiment av tvättmedel. Här finns flytande tvättmedel men också pulver och kapslar – allt till riktigt bra och billiga priser!