Strykjärn & strykbrädor

Kläder speglar vår personlighet och ger oss friheten att variera vår stil efter humör och årstid. Med praktiska klädvårdsprodukter håller du dina plagg veckfria och minskar samtidigt slitaget och ökar deras livstid. Vi har bra och billiga strykjärn, strykbrädor och ångare till kläder för att du ska kunna vara hel och ren på jobbet, snygg och elegant på festen och mjuk och gosig hemma i soffan. Välkommen att köpa ett nytt strykjärn och en ny strykbräda billigt online! Vi erbjuder alltid snabba leveranser och öppet köp i 30 dagar.

Bästa strykjärnet och strykbrädan

Med ett effektivt strykjärn blir du snabbt av med vecken och skrynklorna på dina kläder. Innan du börjar stryka ska du ställa in strykjärnet på rätt värme. Hur hög värme du ska ha beror på materialet i kläderna. Följ helt enkelt råden på klädesplaggen så riskerar du inte att bränna sönder plaggen. Kläder med tuffa veck kan behöva varm vattenånga för att bli snygga och släta. Ångan från strykjärnet går in i vecken och hjälper till att släta ut tyget. Med en klädångare kan du enkelt få bukt med skrynklor utan att behöva plocka fram strykbrädan – perfekt när du snabbt behöver fräscha upp en skjorta eller en klänning inför ett spontant möte. Den praktiskt handhållna ångpistolen tar snabbt bort veck medan plagget hänger kvar på galgen. Klädesplagget får också en nytvättad doft.

Förutom ett bra strykjärn behöver du också en strykbräda. På strykbrädan kan du lägga plaggen plant och på så sätt blir det enklare att få bort alla veckan. Det svåraste plagget att stryka brukar vara skjortor men med en strykbräda för skjortor får du snabbt och enkelt en slät och krispig skjorta. De flesta strykbrädor kan justeras i höjdled för en bättre ergonomisk ställning. När alla kläder är färdigstrukna fäller du enkelt ihop strykbrädan och förvarar den i en garderob, klädkammare eller städskrubb. Det är också viktigt att du låter strykjärnet svalna ordentligt innan ställer undan det i ett skåp. Häng upp skjortor och byxor på galgar. Tröjor och andra kläder kan vikas och läggas på hyllor eller i en byrå. Att ha en garderob med välstrykta kläder underlättar morgonrutinen och du känner dig snygg och fräsch när det är dags att gå till jobbet eller skolan.

Strykjärn, strykbrädor och klädsteamers online till låga priser

Bra klädvård håller kläderna fina och rena längre och för att klara detta behöver du ett bra strykjärn och en bra strykbräda. Har du detta blir klädvården enkel och snabb. Här kan du köpa strykjärn och strykbrädor smidigt online – ibland till och med på rea! Välkommen att fynda strykjärn och strykbräda hos oss på Harald Nyborg och ge alla i familjen, både barn och vuxna, släta och prydliga kläder utan veck. Behöver du hjälp är du alltid välkommen att kontakta vår trevliga kundtjänst. Vi kan svara på frågor om produkterna du hittar i vår webbshop och hjälpa till med din beställning.