Torkvindor

Letar du efter en torkvinda till trädgården eller en torkställning till tvättstugan har du kommit helt rätt. Här på Harald Nyborg erbjuder vi torkställ i flera olika modeller och storlekar till både inomhus och utomhus. Här kan du till exempel beställa en smart torkställning som enkelt monteras på en vägg inomhus i tvättstugan, en stabil och bra fyrarmad torkvinda eller ett torkstativ med klämmor som är enkel att ta med sig på husvagns- eller båtsemestern. Du handlar smidigt online till riktigt bra priser och med snabba leveranser.

Stabil torkvinda för fräsch tvätt

Att krypa ner i lakan som fått hänga ute och torka är helt enkelt en härlig vardagslyx. Letar du efter en torkställning till din trädgård är en torkvinda ett mycket bra alternativ. Den placeras utomhus och du kan hänga allt från lakar och filtar till handdukar, byxor och tröjor på den, antingen för att vädra eller för att låta textilierna torka i luften. Det är både effektivt och miljösmart. Textilier som fått torka utomhus i vinden känns fräscha och ofta behöver du inte styrka plaggen då vinden redan blåst ut alla skrynklor. Hos Harald Nyborg kan du köpa en torkvinda online till ett riktigt bra pris. Vi erbjuder torkvindor i olika material, till exempel i aluminium med extra kraftiga rör och i lättmetall för enkel uppsättning i trädgården. Här finns också ett torkstativ på hjul som passar perfekt för mindre utrymme som en altan eller ett duschrum. Varje våning på torkstället går att fälla ihop för längre kläder och för smidig förvaring. Smart alternativ istället för en torkvinda till husvagnen!

Torka kläderna skonsamt med en effektiv torkställning till tvättstuga

Torka gärna dina kläder, handdukar och lakan genom att hänga dem på en tvätthängare istället för att stoppa in dem i torktumlaren. Det sliter mindre på textilierna och är mer miljövänligt. Här kan du välja mellan flera olika modeller av torkställningar. Att montera en tvättställning på en vägg är smart om utrymmet är litet och trång. Många vägghängda torkställningar kan användas både inom- och utomhus. Välj om du önskar en svart eller vit torkställning. Här finns också torkstativ som placeras på golvet och som har smidiga utdragbara vingar. En utdragbar torkställning är enkel att fälla upp och lika enkel att fälla ihop igen och förvara bakom en dörr, tvättmaskinen eller i ett skåp. Perfekt komplement till en torktumlare!

Torkvindor och torkställningar till trädgård och tvättstuga

Torkvindorna och torkställningarna för inomhus- och utomhusbruk som finns här på Harald Nyborg kommer i olika utföranden och storlekar. De är både slitstarka och tåliga och här köper du smidigt och enkelt online till riktigt bra priser. Hos oss kommer du som kund i första hand och därför erbjuder vi snabba leveranser, flera betalningsalternativ att välja mellan samt 30 dagars öppet köp. Bra service och billiga priser är en självklarhet för oss!