• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Julgransbelysning och konstgjorda ljus

Julgransbelysning är ett av huvudelementen i att dekorera granen. Här hittar du vårt utbud av miljövänliga LED julgransbelysning och levande julgransbelysning. LED-julgransbelysningen finns både med trådlösa LED-lampor och med fjärrkontroll.

Läs mer
Produkter

FAQ – vanliga frågor

  1. Vad ska du vara uppmärksam på med levande julgransbelysning?
    Levande ljus kan skapa en speciell magisk atmosfär till din jul, men det är viktigt att vara medveten om några säkerhetsåtgärder. Se till att julgransbelysningen är korrekt placerad och fäst vid granen. Undvik att låta dem komma i kontakt med brandfarliga material, som grenar eller juldekorationer. Det kan vara en bra idé att använda speciella ljushållare eller clips för att säkerställa att ljusen sitter kvar. Levande ljus kräver konstant övervakning, så undvik att lämna rummet med ljusen tända och se till att släcka dem när du går och lägger dig eller lämnar huset. Detta är viktigt för att minimera brandrisken.
  2. Vad är fördelen med trådlösa julgransbelysningar?
    För den som vill ha ett mer praktiskt och bekvämt förhållningssätt till julgransbelysning, är trådlös julgransbelysning ett utmärkt val. De har flera fördelar som kan göra ditt julfirande bekvämare och tryggare. Först och främst ger trådlösa lampor dig en otrolig flexibilitet. Du kan placera dem var du vill utan att oroa dig för sladdar, strömkällor eller krånglet med att dölja kablarna. Många trådlösa lampor kommer med fjärrkontroller, vilket gör det enkelt att slå av och på dem, justera ljusstyrkan eller ändra ljusets färger. Säkerheten är en annan fördel med trådlösa julgransbelysningar. De eliminerar risken för att barn eller husdjur skadas genom att dra i sladdar eller trampa på dem. Detta gör dem till ett idealiskt val för familjer. Slutligen är hållbarhet en annan styrka hos trådlösa lampor. De är ofta energisnåla och har lång batteritid, så du kan njuta av glänsande juldekorationer i timmar utan att behöva byta batterier.

LED julgransbelysning eller ljus

Det är svårt att föreställa sig en julgran utan julgransbelysning. Om lösningen ska vara LED-julgransbelysning eller levande ljus blir ofta en praktisk fråga. Att levande ljus skapar en mysigare atmosfär råder det ingen tvekan om, men det finns några praktiska skäl som talar för att LED-julgransbelysning är en något enklare lösning. Ljus på en torr julgran kan vara en brandfarlig kombination, varför granen aldrig ska lämnas utom synhåll när den är tänd. Ljusens korta livslängd kan också göra att du inte får tända granen så ofta som du skulle vilja. LED-julgransbelysningen är å sin sida säkra, energisnåla och har lång livslängd, men saknar så lite i förhållande till den autentiska julstämningen. De olika fördelarna och nackdelarna är kanske anledningen till att många väljer att använda LED-julgransbelysningen under tiden fram till jul, och sedan satsar på de levande julgransbelysningen på självaste julafton.

Se även vårt stora utbud av naturtrogna konstgjorda julgranar och vackra julgransdekorationer.