Julbelysning

Tänk att ha en magisk vinterträdgård med glittrande frost och lyktor i träden. Snön gnistrar i olika färger från ljusslingor virade runt grenar. Hos Harald Nyborg har du råd med kvantitet utan att kompromissa med kvalité. Vi har massvis med olika typer av ljuskällor i varierande nyanser och former. Hos oss hittar du belysning för alla säsonger och rea återkommer periodvis. Dekorera ute och inne med varmvitt, färgat eller blinkande ljus. Pryd ditt balkongräcke med en ljusslinga, pynta din altan med lanternor och lys upp träd med kulörta glödlampor. Vi har allt som du behöver för att skapa en riktigt mysig julstämning.

Lys upp julen inomhus och utomhus med Harald Nyborgs billiga julbelysning online.

Med våra energisnåla LED-ljus leder vi dig in julen med inspiration och värme. Här hittar du allt från ljusslangar på metervara till små batterislingor med röda ljuskulor. Låt din trädgård bada i juleljus och storslagna juldekorationer – montera till exempel en 9 meter lång ljusslinga på flaggstången och få en vacker, skinande pyramid i din trädgård. Eller varför inte förse din husfasad med ett roterande, sagolikt julmotiv med vår LED-projektor?

I hemmets trygga vrå blir ljusslingan en perfekt mysbelysning som gör sig bra runt julgranen, gardinstången, sänggaveln eller bara i en krok på väggen. Vi har flera batteridrivna ljuskällor så att du ska slippa härvor av sladdar i ditt hem och i din trädgård. Många av våra utelampor är försedda med smarta lösningar som rörelsevakt/sensor, skymningsrelä och solceller. Hämta inspiration från Harald Nyborgs billiga julartiklar online och låt julen fyllas av glittrande ljus och färger.

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

6 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

6 artiklar

per sida