Julbelysning

Lys upp julen med fantastisk julbelysning från Harald Nyborg! Här finns julbelysning för både inomhus och utomhus. Skapa en magisk vinterträdgård med lyktor i träden, ljusslingor runt balkongräcket, en vacker julgran med julgransbelysning och massor av julstjärnor i alla fönster. Hos Harald Nyborg har du råd med kvantitet utan att behöva kompromissa med kvaliteten. Välkommen att fynda julbelysning som passar både ute och inne hos Harald Nyborg!

Utomhusbelysning till julen

Att hitta en juldekoration och annat julpynt som passar perfekt utomhus är inte svårt här hos oss på Harald Nyborg. Vi erbjuder allt från snygg belysning till din flaggstång till ljusslingor i olika färger, batteridrivna utelampor och lanternor, solcellslampor och energisnåla LED-ljus som kan lysa upp träd, buskar, trappräcken och staket. Varför inte förse din husfasad med ett julmotiv med en laserprojektor när det är jul eller skapa ett helt jullandskap med upplysta tomtar, slädar och renar? Många av våra utelampor har smarta lösningar som rörelsevakt/sensor och skymningsrelä.

Mysig julbelysning för hemmet

Det finns en mängd olika alternativ för dig som vill skapa en mysig julstämning inomhus. Här finns ett stort utbud av lampor och slingor som antingen sätts in i eluttagen eller som drivs med hjälp av batterier. Med en batteridriven ljusslinga behöver du inte tänka på var väggkontakterna sitter utan kan dekorera precis hur och var du vill. Att hänga upp en slinga runt sänggaveln är riktigt mysigt men du kan också lägga den direkt på det uppdukade julbordet för en magisk juldukning. Perfekt när släkten kommer för att äta julmiddag! En blinkande ljusslinga brukar vara populär hos barnen!

Häng gärna upp en stjärna eller två i ett fönster också. Det sprider ett härligt sken. Du kan välja om du vill ha en lampa som avger ett kallt eller varmt sken. Det finns också effektiva LED-lampor som är både energisnåla och hållbara. Självklart hittar du också olika typer av julgransbelysning här. Sätt gärna en del av julbelysningen på timrar så att huset är fint upplyst när du kommer hem från jobbet!

Billig julbelysning inomhus och utomhus online

Välkommen att beställa julbelysning till trädgård, balkong, flaggstång, träd och buskar till bra priser. När du har hittat utomhusbelysningen är det dags att kolla in vårt stora utbud av inomhusbelysning med jultema som ger hemmet en mysig julstämning. Du hittar belysning i en mängd olika stilar. Välj klassiska ljusstakar och adventsstjärnor till fönster eller roliga och blinkande jultomtar och snögubbar. Det finns helt enkelt något för alla smaker! Här hittar du också ofta julbelysning på rea! Du beställer enkelt online och sedan skickar vi hem ditt paket med en snabb leverans. Normal leveranstid är mellan 2–5 arbetsdagar. Här får du också alltid öppet köp i 30 dagar. Snart kan du få upp all din nya julbelysning och komma in i en härlig advents- och julstämning!