Julstjärnor

Julstjärnan är verkligen kronan på verket när man söker efter den optimala julstämningen. Oavsett om du vill ha den hängande i fönstret, stående på fot, i papper eller metall, så har Harald Nyborg julstjärnan för dig. Här hittar du allt från lysande stjärnor i olika färger för inom -och utomhusbruk till julgransstjärnor i guld och silver att sätta i grantoppen. Alltid till de bästa priserna på marknaden och från det ledande varumärket Nowel.

Billiga stående och hängande julstjärnor online hos Harald Nyborg

Stjärnor på jordspett är att lätta att fastgöra i marken och förvandlar din trädgård till en sagoplats. Häng massor av stjärnor med LED-ljus i träden för att få en härligt trolsk vinterträdgård.

Inomhus gör sig julstjärnan bra i fönstret på klassiskt vis men kan med fördel också hängas upp i andra delar av rummet - till exempel som en taklampa. För att du ska slippa härja med sladdar har vi även ett sortiment av batteridrivna julstjärnor. Ta en titt i vår webbshop efter eventuell rea som återkommer periodvis och låt dig inspireras av Harald Nyborgs julstjärnor.

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

16 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

16 artiklar

per sida