Julstjärnor

Julstjärnan är verkligen kronan på verket när man söker efter den optimala julstämningen. Oavsett om du vill ha den hängande i fönstret, stående på en fot, tillverkad av papper eller metall har Harald Nyborg julstjärnan för dig. Här hittar du vackra stjärnor i olika storlekar och färger för inom- och utomhusbruk och lysande julgransstjärnor i guld och silver att sätta i granens topp. Alltid till de bästa priserna på marknaden!

Hängande och stående adventsstjärnor och julstjärnor för inomhus och utomhus

Det finns advent- och julstjärnor i många olika former, färger och storlekar. De klassiska julstjärnorna hängs upp i ett fönster, men i dag finns faktiskt julstjärnor som passar alla möjliga inredningsstilar. Många moderna julstjärnor är på stativ och kan enkelt ställas på en fönsterbräda, byrå eller hylla. Vad sägs till exempel om en adventsstjärna på fot tillverkad i metall? Stjärnan ger ett behagligt och mysigt sken och passar lika bra i vardagsrummet som i köket eller sovrummet. Och så finns det ju så klart fina stjärnor att sätta fast högst upp i granens topp! Det finns både eldrivna och batteridrivna advents- och julstjärnor. En batteridriven adventsstjärna är ett bra alternativ när du vill undvika sladdar, eller när det inte finns ett eluttag i närheten. En batteridriven julstjärna på fot kan till exempel passa perfekt i barnens rum eller i badrummet.

Kolla gärna in våra fina stämningshöjande adventsstjärnor och julstjärnor för utomhusbruk också. Stjärnor på jordspett är att lätta att fastgöra i marken och förvandlar din trädgård till en sagoplats. Du kan också hänga massor av stjärnor med LED-ljus i träden för att få en härligt trolsk vinterträdgård eller sätta upp en väggmonterad stjärna på husfasaden.

Vet du förresten varför vi har advents- och julstjärnor? Jo, de ska helt enkelt likna den stjärna som lyste upp himmeln och ledde de tre vise männen fram till stallet där Jesus föddes en juldag för ungefär tvåtusen år sedan. Många tycker att stjärnorna ska hängas upp till första advent och sedan plockas bort tjugonde knut när julen enligt tradition ska dansas ut. Men det finns faktiskt inget rätt och fel. Du kan hänga upp dina stjärnor både tidigare och senare och så klart också plocka ner dem både tidigare och senare.

Billiga julstjärnor och adventsstjärnor online hos Harald Nyborg

En hängande eller stående adventsstjärna eller julstjärna lyser verkligen upp vintermörkret och sprider en mysig känsla i hemmet. Här på Harald Nyborg får du mycket julbelysning för en billig peng. Du kan till och med ha tur och hitta adventsstjärnor och julstjärnor på rea. Du beställer enkelt online och kan välja mellan olika trygga betalningsalternativ. Självklart erbjuder vi också snabba leveranser och öppet köp i trettio dagar. Låt helt enkelt en lysande stjärna från Harald Nyborg skapa en härlig advent- och julstämning i ditt hem!