230V/24V

Harald Nyborg erbjuder ett brett sortiment av olika typer av belysning. Här har vi samlat ljusslingor i en mängd olika utförande för både inomhus- och utomhusbruk. En ljusslinga sprider en inbjudande och ombonad känsla och kan faktiskt användas i stort sett överallt. Vira den runt ett balkongräcke eller en flaggstång utomhus, eller dekorera en gardinstång eller en trädstam inomhus. Välkommen att köpa en eller flera ljusslingor hos oss på Harald Nyborg och lys upp ditt hem under den mörka årstiden!

Ljusslingor i olika modeller och längder

Ljusslingor finns i många olika längder, färger och stilar. En del är eldrivna och andra batteridrivna. En ljusslinga med batterier är smidig att använda i de fall det inte finns ett eluttag i närheten. Många eldrivna ljusslingor har LED-lampor och är därför mycket energieffektiva. Det finns också ljusslingor som drivs av solenergi.

Låt kreativiteten flöda när du ska hänga upp dina ljusslingor. I trädgården är det vackert och stilfullt att låta en ljusslinga klättra runt trädstam eller en buske. Det är också snyggt att vira en ljusslinga runt ett balkong- eller trappräcke. Eller varför inte låta en ljusslinga med lampor som ser ut som istappar hänga på husets fasad? Tänk bara på att alltid välja ljusslingor anpassade för utomhusbruk när du hänger upp ljusslingor i trädgården eller på balkongen. Inomhus kan du vira en ljusslinga runt ett fönster eller hänga upp den i julgranen. I barnens rum kan en ljusslinga med blinkade små lampor bli en häftig inredningsdetalj och i badrummet blir en ljusslinga en avslappnande och mysig detalj. En batteridriven mindre ljusslinga kan bli en häftig bordsdekoration som du placerar antingen direkt på bordet, runt en blomma eller i en vacker glasskål.

Ljusslingor i olika varianter passar perfekt att dekorera med under advent och jul, men låt gärna några ljusslingor vara kvar även efter helgerna för en mysig och avslappnande känsla.

Enkla ljusslingor på 230V/24V för inomhus -och utomhusbruk

Tycker du att det är krångligt och lite läskigt med elektricitet? Vi på Harald Nyborg har stor respekt för el och tar din säkerhet på största allvar. Med våra produkter kan du känna dig trygg. I Sverige är standardspänningen 230 volt i ett vanligt vägguttag, och moderna elprodukter är anpassade till det. Uttag installerade före 1988 är ibland märkta med 220 volt som var den tidigare standarden. Dessa uttag är dock ändå tillåtna för användning av 230 volt. Du kan med andra ord använda en ljusslinga med 220 volt utan problem. En fin ljusslinga 24 volt med standardspänning passar bra för sparsmakade ljusdekorationer både inomhus och utomhus. Är du ändå osäker på något är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst – vi hjälper gärna till!

Köp ljusslingor billigt online

Handla alla dina ljusslingor inklusive eventuella transformatorer hos oss för en säker och fridfull jul. Här handlar du billiga ljusslingor som passar både inomhus och utomhus i olika färger, längder och modeller enkelt online. Vi erbjuder bra priser och snabba leveranser. Normal leveranstid är mellan två och fem dagar arbetsdagar. Du får också alltid trettio dagar returrätt. Allt blir helt enkelt mysigare med en dekorativ belysning, så upptäck billiga ljusslingor hos Harald Nyborg och beställ snabbt och enkelt online!