230V/24V

Tycker du att det är krångligt och lite läskigt med elektricitet? Vi på Harald Nyborg har stor respekt för el och tar din säkerhet på största allvar. Med våra produkter kan du alltid känna dig trygg. Handla alla dina ljusslingor inklusive eventuella transformatorer hos oss för en säker och fridfull jul. Här finner du ett brett sortiment av olika typer av belysning. En ljusslinga sprider en inbjudande och ombonad känsla och kan faktiskt användas i stort sett överallt. Vira den runt ett balkongräcke eller en flaggstång utomhus, eller dekorera en gardinstång eller en trappräcke inomhus. Välkommen att köpa en eller flera ljusslingor hos oss på Harald Nyborg och lys upp ditt hem under den mörka årstiden!

Enkla ljusslingor på 230V/24V för inomhus -och utomhusbruk

I Sverige är standardspänningen 230 volt i ett vanligt vägguttag och moderna elprodukter är anpassade till detta. Uttag som är installerade före 1988 är ibland märkta med 220 volt som var den tidigare standarden. Dessa uttag är dock ändå tillåtna för användning av 230 volt. Harald Nyborgs enkla ljusslingor med standardspänning på 230 V passar bra för sparsmakade ljusdekorationer både inomhus och utomhus. Ringla en enkel ljusslinga runt en trädstam, ett staket eller runt trappräcket för att få en inbjudande trädgård. Inomhus blir de fina i granen eller i fönstret på klassiskt vis. I barnens rum kan en ljusslinga med blinkade små lampor bli en häftig inredningsdetalj och i badrummet kan en ljusslinga ge en avslappnande och mysig touche. En batteridriven mindre ljusslinga kan bli en häftig bordsdekoration som du placerar antingen direkt på bordet, runt en blomma eller i en vacker glasskål.

Ljusslingor i olika modeller och längder

Ljusslingor finns i många olika längder, färger och stilar. En del är eldrivna och andra batteridrivna. En ljusslinga med batterier är smidig att använda i de fall det inte finns ett eluttag i närheten. Många eldrivna ljusslingor har LED-lampor och är därför mycket energieffektiva. Det finns också ljusslingor som drivs av solenergi. Ljusslingor i olika varianter passar perfekt att dekorera med under advent och jul, men låt gärna några ljusslingor vara kvar även efter helgerna för en mysig och avslappnande känsla.

Köp ljusslingor billigt online

Handla alla dina ljusslingor inklusive eventuella transformatorer hos oss för en säker och fridfull jul. Här handlar du billiga ljusslingor som passar både inomhus och utomhus i olika färger, längder och modeller enkelt online. Vi erbjuder bra priser och snabba leveranser. Normal leveranstid är mellan två och fem dagar arbetsdagar. Du får också alltid trettio dagar returrätt. Allt blir helt enkelt mysigare med en dekorativ belysning, så upptäck billiga ljusslingor hos Harald Nyborg och beställ snabbt och enkelt online!