Ljusnät

Dekorationsbelysning är en stor del av inredningen och kan enkelt förvandla ett rum eller en trädgård till en magisk plats. Ljusnätet, med sitt kluster av små LED-lampor, ger en effektiv mysbelysning och en känsla av att äga sin egen lilla stjärnhimmel. Med Harald Nyborgs billiga ljusnät på metervara har du råd att skapa små galaxer i vinterns mörker. Inomhus kan det med fördel hängas i tak, på väggar eller i fönstret på klassiskt vis. Eller varför inte lägga det över det dukade julbordet för en riktigt festlig måltid? Med våra batteridrivna ljusnät slipper du dessutom krångel med elkablar. Utomhus blir ljusnätet vackert över träd och buskar eller som dekoration på verandan.

Billiga ljusnät för utomhus -och inomhusbruk hos Harald Nyborg

Harald Nyborg har ljusnät i olika nyanser, ljusstyrkor och längder för att du ska hitta rätt belysning, både inne och ute - alla till oslagbara priser av det kända varumärket Nowel. Med smarta påbyggnadssystem och timer-funktioner har du möjlighet att anpassa din energisnåla julbelysning efter eget behov. Ta en titt i vår webbshop och låt dig inspireras av våra prisvärda ljusnät. Beställ billiga ljusnät redan i dag och skapa en inbjudande och stämningsfull atmosfär i ditt hem!

Ljusnät för en välkomnande och mysig känsla

Ljusnät påminner om ljusslingor, men på ett ljusnät sitter de små lamporna i ett nät och inte på rad i en slinga. Med ett ljusnät skapar du snabbt och enkelt en härlig atmosfär. Ljusnätet är enkelt att använda och mycket flexibelt. Ofta är det enklare att hänga upp ett ljusnät jämfört med att hänga upp en ljusslinga. I ett ljusnät sitter nämligen redan lamporna perfekt fördelade med jämna avstånd.

Ett ljusnät utomhus blir en vacker belysning under advent och jul men kan också användas vid andra festliga tillfällen. Du kan låta nätet hänga kvar året om i trädgården om du önskar. Inomhus kan du hänga upp ett ljusnät med batteri i ett fönster eller på en vägg. Du kan till exempel hänga upp nätet bakom sängen för en mysig nattbelysning eller bakom soffan i vardagsrummet. Lamporna i ljusnätet kan ha både ett kallt och varmt ljus. När du vill skapa en stämningsfull och dämpad belysning inne med hjälp av ett ljusnät bör du välja ett nät med varma lampor. Harald Nyborg har ljusnät i olika nyanser, ljusstyrkor och längder för att du enkelt ska kunna hitta rätt belysning både inne och ute – allt till oslagbara priser och från det kända varumärket Nowel. Med smarta påbyggnadssystem och timer-funktioner har du möjlighet att anpassa din energisnåla julbelysning efter eget behov. Ta en titt i vår webbshop och låt dig inspireras av våra prisvärda ljusnät. Hos oss på Harald Nyborg handlar du alltid snabbt och smidigt online. Du kan välja mellan flera trygga betalningsalternativ och du har alltid trettio dagars returrätt på din beställning. Beställ ljusnät från Harald Nyborg och sprid ett välkomnande och vackert ljussken både inomhus och utomhus!