Ljusträd & buskar

Lys upp din trädgård eller ditt vardagsrum med ett vackert ljusträd. Träd med ljus är fint både inomhus och utomhus. De är enkla att montera och kan placeras var du vill. Du kanske vill ha ett dekorationsträd utomhus framför ytterdörren eller ett litet träd med belysning inomhus på en fönsterbräda. Var du än ställer ett lysande träd kommer det att sprida ett vackert sken och skapa en mysig stämning. Harald Nyborg har ett brett sortiment av ljusträd utomhus och inomhus i olika prisklasser, storlekar och utformningar – allt från större pilträd för trädgården, till mindre träd som passar bra att ställa i fönster, på bord och hyllor.

Belysning i träd

Med dekorationsträd med belysning kan du snabbt och enkelt skapa ett riktigt vinterparadis i trädgården. Den stora fördelen med ljusträd är att du inte behöver ha ett riktigt träd eller en riktig buske och du behöver heller inte hålla på med ljusslingor. Ett ljusträd består av en stomme som formats som ett träd med en ljusslinga. Grenarna är ofta flexibla och kan formas efter behov. Du kan köpa ett körsbärsträd, ett pilträd eller en buxbom med belysning och helt enkelt bara sticka ner i trädgården. Ett prydnadsträd med belysning som passar utomhus kan lysa upp husets framsida eller placeras nära altanen eller ett lusthus. Du kan också skapa en allé av gnistrande träd med blinkande lampor.
Det finns också ljusträd för inomhusbruk. Sätt ett litet prydnadsträd med små lampor i barnens rum eller ett mindre bonsaiträd med belysning i vardagsrummet. Satsa gärna på ett träd med LED-lampor. De är energieffektiva och hållbara.

Mysig stämning rätt belysning

Med rätt belysning känns ditt hem både varmare och mysigare. Alla rum behöver olika typer av belysning. En allmänbelysning med till exempel en taklampa passar perfekt att tända när man ska städa, ska du läsa eller handarbeta behöver du en god arbets- eller funktionsbelysning och till sist behöver man också stämningsbelysning för en högre trivselfaktor. Just stämningsbelysning är lätt att glömma bort men gör inte det. Det finns massor av olika typer av snygga ljuskällor och belysning i träd är just en sådan stämningsbelysning som gör rummet trevligt att vistas i.

Stort sortiment av prisvärda ljusträd

Skapa en vacker belysning utomhus eller inomhus med ljusträd. Det är ett enkelt och smidigt alternativ till vanliga ljusslingor. Här finns ett brett utbud av ljusträd i olika storlekar och modeller, flera med tåliga LED-lampor. Grenar och kvistar med belysning är verkligen effektivt och ger den där mysiga stämningen som vi gärna vill ha runt advent och jul. Kika nu runt bland produkterna nedan och fundera vilket eller vilka ljusträd som skulle passa bra hemma hos dig. När du bestämt dig beställer du dem tryggt och säkert online. Vi erbjuder flera olika betalningsalternativ och snabba leveranser är en självklarhet för oss. Välkommen att köpa ett ljusträd hos Harald Nyborg!