Julgranar

Hur blir det nu med julgran i år? Ska du verkligen dra in en gran från skogen och trassla med julgransbelysningen igen? Nej, slipp allt onödigt arbete och köp en konstgran med belysning istället för en äkta gran. En naturlig gran sprider visserligen en underbar doft i huset och skapar en genuin julstämning, men när klapparna är öppnade, julskinkan uppäten, fyrverkerierna har sprakat färdigt på himlen och januari vill göra upp med julen är det mycket enklare att granen är en konstgran och inte en äkta gran. Alla som har plockat ner julgransljus och julpynt från en naturgran vet vilket besvärligt arbete det är. Barren hamnar överallt. Det kommer barr på golvet, barr på bordet, barr i soffan, ja barr överallt! Med Harald Nyborgs verklighetstrogna plastträd slipper ni tusen vassa barr och får en stilfull julgran som är lika vacker år efter år.

Plastgran för alla stilar

En plastgran kommer i olika sektioner med hopfällda grenar. Monteringen är mycket enkelt. Du sätter ner den understa delen i en julgransfot, och sedan bygger du bara på sektion efter sektion och fäller ut grenarna. Det finns granar med inbyggd belysning annars hänger du själv på den julgransbelysningen du önskar. Självklart kan du också pynta granen med julkulor, tomtar, stjärnor och andra juldekorationer. När julen är slut är granen lika enkel att packa ihop som den vara att bygga upp. Fäll ner grenarna och ta isär sektionerna. Lägg sedan tillbaka granen i dess förpackning och förvara den till nästa år i ett förråd. Förvaring av en plastgran är alltså inga problem! En plastgran är också en utmärkt gran för alla allergiker.

Konstgranar finns i en mängd olika utföranden. Vilken gran matchar din inredningsstil? En naturtrogen grön gran, en vit gran som ser ut som om den kommer direkt från skogen eller kanske en mer färgglad gran? Kanske kan en stilren spiralformad julgran i metall vara något för dig? En del plastgranar kommer med belysning och till och med små söta juldekorationer. Det finns med andra ord en plastgran för varje tycke och smak.

Konstgranar online hos Harald Nyborg

Harald Nyborg erbjuder många olika syntetiska julgranar – allt för att göra din jul dekorativ och barrfri. Du beställer en gran smidigt online. En stor fördel med en konstgran är att det faktiskt blir mycket billigare än att år efter år behöva köpa en ny gran. Alla våra granar är mycket prisvärda redan från början och så är det ju faktiskt en engångskostnad. När julen är slut packar du enkelt ner granen och nästa år när det är jul igen packar du upp den igen. Och den är lika fin nu som den var förra året – helt enkelt den perfekta julgranen år efter år! Beställ en plastgran redan i dag!