Jultomtar

När julen närmar sig är det dags att börja julpynta hemmet för att få till den där mysiga och härliga julkänslan. En del vill ha en traditionell jul i röda och gröna färger medan andra önskar en mer elegant jul med kanske guld- och silverfärgade dekorationer. En del vill fylla hela hemmet, gärna både utomhus och inomhus, med juldekorationer och andra vill ha det mer avskalat och minimalistiskt. Men vilken inredningsstil du än har så har väl ändå jultomten en speciell plats på julen. Och det finns faktiskt tomtar i alla möjliga utformningar, färger och storlekar. Det finns klassiska keramiktomtar, roliga tomtar och stora tomtar. Vill du hellre ha en sjungande tomte, en gammaldags tomte, en tygtomte eller en stor klättrande tomte på en stege utomhus på husfasaden med belysning kan du hitta det också här hos oss på Harald Nyborg. Vi har samlat ett stort sortiment av prydnadstomtar här och du beställer billigt och enkelt online. Vad kan vi säga? Vi älskar helt enkelt julen så välkommen in i tomtarnas magiska land här på Harald Nyborg!

Pynta med fina jultomtar

Jultomten har en självklar plats under julen och därför kan det ju aldrig vara fel att dekorera med en tomte eller två, eller hur? Tomtarna sprider en härlig julstämning och du kan julpynta med jultomtar både inomhus och utomhus. I trädgården kan du till exempel ställa fram en stor uppblåsbar jultomte med inbyggd LED-belysning, hänga upp en tomte på husväggen eller placera en stor tomte med en lykta i handen vid entrén som kan hälsa dina gäster välkommen in. När det är dags att börja julpynta inomhus finns många alternativ. Stora tomater kan ställas direkt på golvet, till exempel framför julgranen eller vid en öppen spis. Det finns bland annat härliga tygtomtar att välja mellan. Ska du dekorera fönsterbrädan eller matbordet och vill hitta en fin prydnad finns flera passande tomtar. Vad sägs om jultomtar i porslin till exempel eller en prydnadstomte i plast som inte går sönder så lätt och passar perfekt i barnens rum? Självklart finns det också jultomtar som du enkelt hänger upp i fönstret eller i julgranen.

Hitta tomten på Harald Nyborg

Julpynt och tomtar hänger helt enkelt ihop och här hittar snabbt och smidigt en jultomte som passar perfekt hemma hos dig. Har du redan hittat en favorittomte? Perfekt, lägg den i kundkorgen! Vi erbjuder flera olika betalningsalternativ, snabba leveranser och 30 dagars öppet köp. Normal leveranstid är mellan 2–5 arbetsdagar. Har du inte bestämt dig riktigt ännu har du en rolig stund framför dig nu när du ska kika igenom vårt härliga tomteutbud med stora, små, luriga, roliga, busiga, söta, moderna och gammaldags tomtar – allt för att du ska hitta exakt den tomten du söker.