Trädgård

Har du en trädgård? Härligt! En trädgård är underbar. Här kan du njuta under varma sommardagar, bjuda över vänner på en mysig grillmiddag, utmana barnen på en fotbollsmatch eller odla grönsaker och blommor. Men för att en trädgård ska hålla sig fin behöver den mycket jobb och omsorg. Med trädgårdsutrustning från Harald Nyborg blir arbetet både enklare och roligare. Välkommen att skrolla igenom våra produkter för trädgård och balkong och låt dig inspireras! Och det bästa av allt – det behöver inte kosta mycket pengar att skapa mysiga trädgårdar eller hemtrevliga balkonger! På Harald Nyborg kör vi alltid med låga priser!

Trädgård – både jobb och avkoppling

Visst kan trädgårdsskötsel vara krävande, tungt och slitsamt. Gräset ska klippas, ogräs ska rensas, rabatter ska grävas och altanen ska oljas in. Här finns maskiner, verktyg och redskap som underlättar arbetet. Kolla till exempel in våra gräsklippare, lövblås och motorsågar! Här finns också smarta och praktiska produkter för plantering och bevattning. Är vädret torrt behöver du vattna växterna och under JAS-månaderna (juli, augusti och september) är det dags att beskära fruktträden och bärbuskarna. Vi har ett stort sortiment av bland annat sekatörer, spadar, räfsor och krattor. Om du gärna vill odla dina egna grönsaker vill vi också tipsa dig om våra växthus. Ett växthus förlänger odlingssäsongen och här kan du odla sådant som egentligen inte trivs i vårt lite kallare klimat. Ett växthus kan också bli ett extra uterum där man kan njuta av en god fika eller som kan bli en extra förvaringsplats under vinterhalvåret. När du har arbetat en stund i trädgården är det dags att njuta av den. En trädgård är nämligen också en plats för avkoppling och umgänge. Här finns trädgårdsmöbler, grillar, utebelysning, flaggor, vimplar, fina krukor och mycket mer. Drömmer du om en egen pool kan drömmen bli verklighet här. Här hittar du pooler i många olika storlekar och konstruktioner, från en stor pool till hela familjen med stabil stålram till små uppblåsbara barnpooler. Har du en pool behöver du också en del redskap och utrustning för att den ska fungera perfekt. Självklart hittar du allt detta på Harald Nyborg!

Hos Harald Nyborg hittar du allt till din trädgård online

På Harald Nyborg hittar du allt du behöver för att sköta och njuta av din trädgård. Vad sägs om ett billigt utekök, skärmvägg, spaljé, dammduk, odlingsväv, lövkorgskärra, en greppvänlig sekatör eller en vattenspridare? Upptäck också våra billiga utemöbler för en mysig uteplats, och komplettera gärna med ett parasoll för att få en härlig skugga när solen skiner från en klarblå himmel. Visste du att du handlar enkelt och smidigt online här, alltid med prisgaranti och snabba leveranser. Du har 30 dagars öppet köp och returrätt och kan välja att betala med faktura eller direktbetalning via vår samarbetspartner Klarna. Förverkliga dina trädgårdsdrömmar hos Harald Nyborg!