Kedjesåg

Oavsett vad du har för trädgårdsprojekt på gång hittar du redskapen du behöver hos oss på Harald Nyborg. Här har vi samlat motorsågar i olika utföranden samt sågkedjor och svärd av god kvalitet. Vi erbjuder också en kedjeslip till slipning av kedjor till kedjesågar. Som alltid beställer du smidigt och enkelt i vår webbutik till riktigt bra priser och med snabba leveranser.

Vilken motorsåg ska man välja till trädgårdsprojekten?

Innan du beställer en ny motorsåg ska du fundera över hur dina behov ser ut. Till tuffa jobb behöver du en motorsåg med hög effekt och då kan en motorsåg på bensin vara precis det du söker. Den är uthållig och klarar höga påfrestningar. En fördel med en bensindriven motorsåg är att du inte är beroende av att ha en elkontakt i närheten och du behöver inte hålla reda på sladden. Detta gör att du kan arbeta med motorsågen på alla möjliga platser. Ska du däremot utföra mindre arbeten, kanske beskära träden i trädgården, behöver du inte en så kraftfull motorsåg och då kan en smidigare elmotorsåg eller en batteridriven motorsåg passa perfekt. En elektrisk eller batteridriven kedjesåg eller grensåg är lätt och smidig att arbeta med och att du slipper bensinångorna. Dessa maskiner är också tystare och mer miljövänliga att använda. Elektriska kedjesågar kräver nätanslutning och du kommer alltså behöva hålla reda på en sladd. Använd alltid hjälm med hörselskydd och visir när du arbetar med en motorsåg. Det spelar ingen roll om du använder en motorsåg på el, bensin eller batteri – det är alltid viktigt att använda rätt skyddsutrustning för att inte riskera skador.

Sågkedjor och sågsvärd

Med en bra sågkedja kommer din motorsåg att bli både mer säker och mer effektivt. När du ska välja en ny sågkedja gäller det dock att välja rätt längd. Vilken längd du behöver beror på vilket sågsvärd du har. Monteras en sågkedja som inte passar motorsågen kommer du inte att få ut maximal prestanda och effektivitet. Här på Harald Nyborg erbjuder vi ett brett sortiment av kedjesågar.

Billiga motorsågar och sågkedjor online

Har du mycket som ska sågas i trädgården räcker inte en vanlig handsåg. En bra motorsåg ser till att arbetet blir gjort snabbt och enkelt. En annan fördel med en motorsåg är att du slipper värk i rygg, nacke och händer. Glöm heller inte bort att det faktiskt är väldigt roligt att fälla träd, såga ner grenar och klyva ved med en motorsåg! Vi erbjuder ett stort sortiment av motorsågar, sågkedjor och svärd till kedjesågar. Här kan du bland annat köpa en ergonomiskt utformad, billig och bra motorsåg med optimal kapacitet – ibland har vi dessutom riktig bra rea! Och behöver du en ny kedja till din motorsåg erbjuder vi ett stort sortiment att välja mellan. Välkommen att beställa smidigt och tryggt online i vår webbutik!