Lövsug & lövblås

När du behöver maskiner och redskap för smidigare trädgårdsarbete finns vi på Harald Nyborg till hands med prisvärda produkter av hög kvalitet. Här hittar du kraftfulla batteri- och eldrivna lövblåsare och lövsugare från ledande varumärken. Alla som har en trädgård vet hur snabbt den blir full med löv, kvistar och löst gräs och att det skapar många timmars arbete med krattan. En bättre lösning för att enkelt få bort skräpet är att köpa en riktig bra batteri-, bensin- eller eldriven lövblås. Du kommer att spara mycket tid och dessutom slipper du att få värk i rygg och axlar av lövkrattandet. Vi erbjuder trädgårdsmaskiner med hög prestanda till bra priser. Läs gärna vidare så berättar vi mer om våra lövblåsare och lövsugare!

Olika modeller av lövblåsare och lövsugare

När hösten kommer lägger sig löven som en matta på gräsmattan och det är dags att ta fram räfsan och börja kratta upp dem. Det är ett arbete som både tar tid och kan vara ganska slitsamt för kroppen. Har du funderat på att investera i en lövblås eller en lövsug? Då får du jobbet gjort snabbt och enkelt och du kan ägna dig åt roligare saker. En lövblås använder du för att blåsa bort löv, kvistar och annat skräp från gräsmattan, altanen eller garageuppfarten. En lövsug har en sugfunktion och samlar helt enkelt in allt skräp i en påse. En lövsug kan också ha en kvarnfunktion som enkelt mal ner materialet som sugs upp. Många lövblåsare och lövsugare har en steglös justering av sug- och blåsstyrkan som gör maskinen effektiv och enkel att arbeta med. På maskinen finns också normalt en axelrem för smidig hantering.

Lövblåsare och lövsugare finns i olika storlekar och modeller. En mindre lövsug med batteri eller en eldriven lövblås passar perfekt till dig som har en liten trädgård. Är det däremot en större yta som ska göras fri från löv och kvistar behöver du en mer kraftfull modell. Hitta den lövsug eller lövblås som passar dig bäst och är du osäker på vilken modell som skulle fungera bra hemma hos dig är du välkommen att höra av dig till vår kundtjänst. Vi hjälper gärna till!

Bästa lövblåsen för ett smidigare trädgårdsliv

Vill du ha en ren och grön gräsmatta och en veranda utan en massa småkvistar? En lövblås blåser effektivt och smidigt bort allt sly så att du får tid över till roligare saker än att plocka och kratta. Vi har maskiner med både sug- och blåsfunktion och med justerbar hastighet samt kvarn för sönderdelning av trädgårdsavfallet. Välj mellan eldrivna eller batteridrivna varianter med grundläggande funktioner och hög kapacitet och beställ snabbt och enkelt online. Vi erbjuder snabba leveranser, flera olika betalningsalternativ och öppet köp i trettio dagar.