Övriga trädgårdsredskap

På Harald Nyborg finns ett stort sortiment av redskap, tillbehör och hjälpmedel som gör ditt trädgårdspyssel enklare och roligare. Det mesta trädgårdsarbetet görs på våren, sommaren och hösten men det kan faktiskt också vara bra att ha lite koll på trädgården under vintern. Om inte annat för att skotta bort snön! Under vår kategori Trädgårdsredskap kan du hitta allt du behöver för att sköta om din trädgård. Där finns bland annat sekatörer, häcksaxar, spadar och krattor – och så snöskyfflar förstås.


I den här kategorin Övriga trädgårdsredskap har vi samlat sådana redskap som du kanske inte behöver lika ofta men som underlättar trädgårdsarbetet mycket. Här finns bland annat upphängning för trädgårdsredskap och andra redskap. Här hittar du också ogräsborstar, handspridare och lieblad – helt enkelt trädgårdsredskap som gör utomhusarbetet smidigt och enkelt. Som alltid erbjuder vi detta, och mycket mer, till marknadens bästa priser utan att kompromissa med kvaliteten. Ibland erbjuder vi även trädgårdsredskap på rea!

Stort sortiment av prisvärda trädgårdsredskap

Har du en stor gräsmatta vet du att det är ett jobb bara att hålla den grön och fin. Med en handspridare för frön kan du enkelt sprida ut nya gräsfrön. Är du redo att ta upp kampen med maskrosorna finns ett smidigt maskrosjärn. I vårt sortiment finns också vanliga ogräsupptagare. För att hålla kanterna snygga kan det vara bra att ha en kantskärare. Har du många fruktträd i trädgården rekommenderar vi också en fruktplockare med teleskopskaft. Då behöver du varken klättra upp i träden eller stå vingligt på en stege för att kunna plocka frukten. En sak som många glömmer bort i trädgården är att tömma hängrännorna. Genom att rensa dem med en hängrännerensare får du enkelt bort blad, löv och kvistar som fastnat där. För alla barn som gärna hjälper till med trädgårdsarbetet finns anpassade trädgårdsredskap för barn. Vi erbjuder bland annat ett set i tre delar med skyffel, räfsa och spade. Perfekt för barn som vill gräva, plantera och rensa!

Upphängning till trädgårdsredskap

För att du ska kunna förvara dina redskap och verktyg på ett fiffigt sätt är det bra att komplettera din beställning med krokar och hållare för trädgårdsredskap. På så sätt blir det mycket enklare att hålla ordning och reda i garaget eller trädgårdsskjulet och du hittar snabbt och enkelt de redskap du behöver. På en smart redskapshängare kan du till exempel hänga upp både kort- och långskaftade redskap. Här finns också redskapskrokar med en smidig klick-funktion. Du trycker helt enkelt fast redskapen på krokarna. På en slanghållare med väggmontering snurrar du smidigt upp trädgårdsslangen när den inte används.

Beställ trädgårdsredskap online till riktigt bra priser

På Harald Nyborg handlar du enkelt trädgårdsredskap på nätet. Vi ser till att du är fullt utrustad inför alla säsonger genom att tillhandahålla hjälpmedlen för alla dina trädgårdsprojekt. Du kan välja mellan flera olika betalningslösningar och du får alltid 30 dagars öppet köp och returrätt. Vår duktiga kundtjänst hjälper gärna till så om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig.