Stängsel & staket

Håll obehöriga ute eller djuren inne med hjälp av våra prisvärda och kvalitativa stängsel och staket. På Harald Nyborg hittar du ett brett sortiment av allt du kan tänkas behöva för att bygga en ordentlig stängselanordning och du kan välja bland stängsel antingen med eller utan el. Kika igenom vår webbutik och klicka hem de produkter du är ute efter redan idag!

STAKET OCH ELSTÄNGSEL FÖR MARK OCH TRÄDGÅRD

Oavsett om du behöver skilja av ett större markområde eller om du bara vill sätta upp ett nytt staket i trädgården hittar du det här. I vårt breda utbud kan du välja mellan alltifrån tunna och smidiga nät som håller insekterna borta från dina växter, stängsellinor med el som håller vilda djur borta från dina ägor till sexkantsnät av galvaniserad metall som kan användas för dekoration, som stöd för isolering eller som hägn till hönsgård eller hundgård. Vi erbjuder även prisvärda tillbehör så som isolatorer, stolpar och spänntråd som hjälper dig att lyckas med din anordning och får den att stå stabilt och säkert.

Bläddra igenom vårt sortiment för att hitta de stängsel, tillbehör och stolpar som du behöver för just ditt ändamål. Vi erbjuder prisvärda varor av hög kvalitet, vilket gör att du kan känna dig trygg med att få en produkt som håller och som är enkel att montera. Du kan läsa mer om funktionerna och egenskaperna under respektive produkt och sedan beställa dem snabbt och enkelt direkt från vår webbutik. Välkommen att höra av dig till oss om du skulle ha några frågor om våra stängsel, staket och hönsnät så kommer vi göra vårt yttersta för att hjälpa dig!

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-30 av 52

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-30 av 52

Sida
per sida