Dynboxar

Dekorera din uteplats, balkong eller trädgård med dynboxar för att skydda dina trädgårdsdynorna från väder och vind. Våra dynboxar kan användas för förvaring av alla typer av kuddar och textilier, men också för t.ex. trädgårdsredskap. Se utbudet av dekorativa och funktionella dynboxar här.

Läs mer
Produkter
Du har sett 2 av 2 total
Du har sett 2 av 2

FAQ – vanliga frågor

  1. Är en dynbox vattentät?
    Ja, några av våra dynboxar är vattentäta. Likaså är de flesta av våra dynboxar något upphöjda över marken så skulle det vara så mycket vatten, som bildar vattenpölar är dynorna inte direkt på marken
  2. Kan en dynbox lämnas ute året runt?
    Ja, det kan det. Dynorna placeras något ovanför marken så att de inte hamnar i marken när de förvaras i lådan.

Smycka din uteplats på ett praktiskt sätt med dekorativa dynboxar

När kuddar och dynor är upplockade från källaren eller vinden väntar många mysiga timmar utomhus. Men det kan vara svårt att hitta en bra förvaringsplats för dynorna under sommaren. Så varför inte förvara dem i en dynbox så att de är snyggt organiserade och utom synhåll när de inte används? Med en dynbox har du alltid dina dynor nära till hands, vilket är praktiskt på dagar med omväxlande regn och solsken - då kan du snabbt packa ner dem för att sen ta fram den igen när solen skiner.

Dynboxar från Harald Nyborg har flera olika användningsområden än du tror

På Harald Nyborg hittar du flera smarta dynboxar - till exempel modellen som enkelt kan monteras ihop utan verktyg. Du hittar också varianter med hjul, så att du enkelt kan flytta den när du t.ex. har många gäster och behöver extra sittplatser på terrassen. Med en rymlig dynbox kan du också ha många andra saker för utomhusbruk nära till hands. Använd till exempel lådan för sommardukar, vaser och ljusstakar, eller för växter, trädgårdsredskap och plastkrukor.