• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Loungemöbler och loungeset

Om du drömmer om en avslappnad och hemtrevlig atmosfär på din uteplats är våra loungemöbler för utomhusbruk det perfekta valet. Allt du behöver göra är att hitta den möbel som bäst passar dina behov och preferenser.

Läs mer
Produkter
Du har sett 10 av 10 totalt
Du har sett 10 av 10

FAQ – vanliga frågor

  1. Kan loungemöbler användas inomhus?
    Loungemöbler används normalt på altanen, men de kan faktiskt även användas inomhus i t.ex. ett uterum eller växthus. Väljer du en loungebänk eller fåtölj kan de enkelt flyttas beroende på säsong och dina behov.
  2. Vilka typer av loungemöbler finns det?
    En klassisk uppsättning är ett loungeset med både soffa och bord. Men du kan också köpa en loungebänk och fåtölj – eller till och med ett så kallat kärleksnäste. Du kan vanligtvis hitta loungemöbler för 2, 4 och 6 personer.

Använd loungeset både inomhus och utomhus

När du har möblerat din terrass, trädgård eller växthus med ditt nya loungeset är du garanterad många avkopplande timmar under hela sommaren. Du kan välja att använda de smarta loungemöblerna på flera sätt - loungemöblerna är en dekorativ lösning både inomhus och utomhus, där den lätta och enkla stilen är perfekt till exempel för sommarstugan eller vinterträdgården. Vi säljer loungeset för 2, 4 och 6 personer.

Skötsel och underhåll av loungemöbler för utomhusbruk

Om du har loungemöbler utomhus, kom ihåg att ta in dynor, kuddar och andra tillbehör innan det börjar regna eller blåsa. Dynor, kuddar och andra tillbehör kan förvaras i t.ex. en dynbox. Möblerna i sig klarar utan problem att stå ute. Men om du vill undvika alger eller missfärgningar rekommenderar vi att du vinterförvarar dina loungemöbler - precis som du gör med dina andra trädgårdsmöbler.