Markiser

En markis skyddar och ger skugga både inomhus och utomhus. Den skyddar din inredning och dina växter i ditt hem från starkt solljus och du slipper att bli bländad av solen när du tittar på TV eller sitter och äter. På uteplatsen och balkongen ger markisen en skön och behaglig plats att vara på när det är varmt och soligt ute eller när det regnar. En markis kan också förlänga utesäsongen så att du, familjen och vännerna kan njuta av middagar och fikastunder tidigt på våren och fina höstdagar. Det går också bra att använda markisen som ett insynsskydd. Harald Nyborg erbjuder ett brett urval av billiga markiser i olika färger och storlekar. Här hittar du markiser som passar perfekt både till villaaltanen och till butiker och restauranger. Markiser ger en skön skugga men de ger faktiskt också huset ett helt nytt utseende och ramar in utemiljön på ett trevligt sätt.

Billiga markiser av hög kvalitet

Markiser monteras på husets utsida och finns i många olika storlekar. Här hittar du bland annat en markis som är 3, 4 och 5 m stor. Markiserna kommer i olika färger så att du enkelt kan hitta en billig markis som matchar husets fasad. En grå markis passar de flesta hus och är enkel att kombinera med olika trädgårdsmöbler men det finns också till exempel randiga markiser. Markiser fungerar på olika sätt. Du kan välja en markis som du enkelt fäller ner med hjälp av en svängarm med det finns också motordrivna markiser som styrs med hjälp av en fjärrkontroll. Markiserna som du hittar här hos oss på Harald Nyborg är tillverkade i kraftigt impregnerade dukar som står emot smuts, regn och solljus. När du investerar i en markis som är tillverkad av hög kvalitet får du en markis som håller och ser snygg ut länge.

Snygga och tåliga markiser billigt, snabbt och enkelt online

Att köpa terrassmarkiser ska inte vara svårt och krångligt och det finns faktiskt flera fördelar med att beställa markiser online. Du kan läsa om modellerna och välja färg och storlek i lugn och ro. På Harald Nyborg hittar du markiser till riktigt bra priser i flera olika storlekar. Storlek, färg, modell och pris är faktorer som styr när du ska köpa nya markiser. Mät noggrant var markisen ska sitta och kontrollera vilka möjligheter som finns att fästa konstruktionen. Stöter du på några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper gärna till! Vi rekommenderar också att du kompletterar med tältrengöring som enkelt avlägsnar beläggningar och smuts och tältimpregnering som gör duken vattenavvisande och mindre mottaglig för smuts. Välkommen att köpa en markis eller flera markiser som skyddar mot sol, regn och insyn på Harald Nyborg redan idag!