Loungeset

På jakt efter exklusiva loungemöbler till billiga priser? Då behöver du inte leta mer! Hos oss på Harald Nyborg hittar du loungeset att ställa utomhus i trädgården, på balkongen eller på altanen. Fika med familjen, överraska kompisarna med en grillmiddag eller bjud en vän på en balkongdrink över stadens vimmel. Här finns loungeset till altan men också loungeset för en mindre balkong. På Harald Nyborg beställer du smidigt online. Vi erbjuder flera olika betalningsalternativ och självklart skickar vi din beställning med en snabb leverans. Du får också alltid 30 dagars öppet köp.


Loungeset ute för många härliga stunder

Varje år när vårens första värme kommer är det lika mysigt att inreda uteplatsen. På uteplatsen, vare sig det är en altan eller en balkong, är det bra om det både finns plats för avkoppling och middags- och fikastunder. Har du inte plats för både en matgrupp och sol- eller vilstolar är en loungegrupp ett utmärkt alternativ. Utemöbler med loungestil kan både användas för avslappnande stunder i solen och för matbjudningar. 

Storlek, färg och material

Loungemöbler finns i många olika modeller. Du kan köpa både enstaka möbler, kanske en soffa eller en fåtölj, men du kan också köpa en grupp med matchande soffa, fåtöljer och bord. Fundera över vad som passar bäst på din uteplats. En mindre soffa kan vara ett bra alternativ för balkongen medan en hel grupp kan passa bra på en altan eller i trädgård. Du kan också bygga ett eget loungeset genom att kombinera olika bord och fåtöljer med varandra. 

Många loungemöbler tillverkas i konstrotting. Det är ett hållbart och tåligt material som klarar att stå utomhus utan att kräva mycket underhåll. Det finns också loungesoffor och stolar i plast med en stålram. Dessa möbler är också slitstarka och lättskötta. Inred helt enkelt din uteplats med loungemöbler som passar utrymmets storlek och som matchar övrig inredning och stil. Vill du sätta en mer personlig touch på utegruppen kan du komplettera med filtar, kuddar och kanske en utematta. På Harald Nyborg finns också utomhusbelysning i många olika stilar och modeller. Härligt när du vill njuta långt in på småtimmarna!

Beställ ett billigt loungeset till balkongen eller trädgården

Oavsett om du letar efter loungeset i trä, plast eller aluminium hittar du vad söker här. Vi ser till att du får de bästa förutsättningarna för mysiga stunder utomhus genom att erbjuda komfortabla trädgårdsmöbler till vettiga priser. Välj mellan en loungesoffa eller en loungestol eller beställ ett set med soffa, stolar och bord. Ta del av våra prisvärda utemöbler och håll ett öga på de redan låga priserna – ibland har vi dessutom riktigt bra rea! Beställ nya loungemöbler idag och låt din utegrupp blir sommarens bästa plats för hela familjen och alla dina vänner!