Parasoller & parasollfötter

Ett skyddande parasoll är både en räddare i nöden när solen steker och en fin inredningsdetalj på terrassen. Hos oss på Harald Nyborg hittar du ett stort urval av parasoll i olika modeller samt tillhörande parasollfötter och parasollskydd. Oavsett om du behöver skugga på altanen, balkongen, i trädgården eller till stranden hittar du solskydd här – alltid till marknadens bästa priser och av riktigt god kvalitet.

Parasoll för varma sommardagar

På sommaren vill vi vara ute så mycket som möjligt och visst är det härligt att vara ute i solen men ibland är det också skönt att hitta en plats i skuggan. Med ett bra parasoll blir det möjligt att välja när och hur långa stunder du vill vara ute i solen. Ett parasoll brukar uppskattas av både barn och vuxna. Vilket är då det bästa parasollet? Ja, det beror helt enkelt på dina behov. Parasoll finns i en mängd olika varianter, storlekar och färger. Ett stort parasoll passar bra på en större altan eller terrass medan ett mindre hängande parasoll passar perfekt på en balkong. Ett parasoll med smidig vippfunktion är praktiskt när du vill kunna vinkla parasollet efter solens rörelser. Parasollerna som du hittar här på Harald Nyborg har kraftiga och tåliga dukar i olika färger. Vill du ha ett svart parasoll eller kanske ett grönt eller ett grått? Inga problem, vi erbjuder många olika färger så att du enkelt kan matcha parasollet med dina övriga trädgårdsmöbler. Komplettera gärna parasollet med ett väderbeständigt överdrag. Ett parasollöverdrag håller parasollet rent och fräscht hela säsongen. Det är enkelt att dra på när parasollet är nerfällt och lika enkelt att ta av igen när du vill fälla upp parasollet.

Stabil parasollfot

Ett parasoll behöver också en fot för att stå stadigt. Parasollfoten ser till att parasollet klarar stötar och inte blåser iväg när vinden tar tag i det. Du behöver med andra ord inte oroa dig för att parasollet ska välta och skada någon om du har en stabil parasollfot. Det finns parasollfötter i olika modeller och material. Vilken parasollfot du ska köpa beror på vilket parasoll du har satsat på, hur stort det är och vilken diameter parasollstången har. Här hittar du till exempel parasollfötter i svart betong och runda parasollfötter i grå granit med hjul och smidiga handtag för enkel hantering när du ska flytta parasollet.

Hitta ditt nya billiga parasoll på Harald Nyborg

Så letar du efter billiga parasoll har du kommit helt rätt – ibland har vi även parasoller på rea! Här finns parasoller i olika modeller, färger och storlekar och du beställer enkelt online med flera olika betalningsalternativ och med snabba leveranser. Passa också på att komplettera ditt nya parasoll med en parasollfot och ett parasollöverdrag. Välkommen till Harald Nyborg när du är på jakt efter ett billigt och bra parasoll och njut av skuggan under sommarens soliga dagar!