Parasoll

Visst är det underbart med sommar och sol men ibland kan man få för mycket av det goda. En parasoll är både ett behagligt skydd mot solgasset och en snygg inredningsdetalj. Vi har snygga parasoller i olika färger och modeller samt tillhörande parasollfötter. Oavsett om du ska spendera en dag på stranden eller behöver skugga på uteplatsen hittar du ett parasoll hos oss på Harald Nyborg. Här finns fina parasoller med vippfunktion och vackra röda strandparasoller med justerbar höjd men här finns också tillbehör och reservdelar till parasoll som till exempel praktiska förvaringsöverdrag, extra rör till en parasollfot samt stabila parasollhållare. Som alltid erbjuder vi detta, och mycket mer, till marknadens bästa priser. Så letar du efter ett parasoll till din trädgård eller ett solparaply till stranden har du kommit helt rätt!


Stort parasoll med vippfunktion eller litet strandparasoll med skruv

Vilket parasoll som passar bäst hemma hos dig beror bland annat på hur stor din uteplats är. På en liten balkong kan ett mindre parasoll med tiltfunktion passa perfekt. Då blir det enkelt att justera parasollet efter solens rörelser. Har du däremot en större altan kan det vara bra med ett parasoll som ger skugga över en större yta. Självklart kan det även här vara bra om parasollet går att vippa. Vill du placera ditt nya parasoll ute på gräsmattan är det extra viktigt att du kompletterar med en stabil parasollfot så att det inte finns någon risk att parasollet blåser iväg. 

Parasoll som skydd för sol, vind och regn

Parasollets främsta uppgift är att ge skugga. Varma sommardagar när solen står högt på himlen är det extra skönt att fälla upp sitt parasoll. Ett parasoll kan dock också ge skydd mot vind och regn. Kommer lite svalare vindar och till och med lite regn kan du ändå sitta kvar under parasollet utan att bli kall och blöt. För att skydda parasollet när det inte används är det bra att köpa till ett parasollöverdrag. Det skyddar mot smuts och pollen och ser till att parasollet inte bleks onödigt mycket av solen. Under vintersäsongen är det också bra att förvara parasollet i garaget eller i ett förråd för längre hållbarhet.

Snygga parasoll till bra pris

Harald Nyborg erbjuder ett stort utbud av parasoller i olika modeller. Välj vilken färg och storlek som passar bäst hemma hos dig. Ett enfärgat parasoll matchas enkelt med dina trädgårdsmöbler och vill du ta med dig ett parasoll till stranden väljer du med fördel ett parasoll med skruv. Både vuxna och barn uppskattar ett parasoll på stranden! Visst är det härligt med solen men när det är riktigt varmt och soligt skyddar ett parasoll från solens UV-strålar. Utforska nu vårt sortiment av parasoll för altanen, balkongen och stranden och beställ snabbt och smidigt online.