Parasollfot

För att ditt parasoll ska stå säkert när det blåser erbjuder vi på Harald Nyborg stabila parasollfötter till billiga priser. Välj mellan varianter i plast, sten, betong eller en smart parasollvagn i metall. Oavsett om du behöver solskydd på balkongen, stranden eller i trädgården har vi parasollfoten för dig. Kika på våra parasolltillbehör och beställ enkelt online. Vi erbjuder billiga priser och snabba leveranser. Har du några frågor om våra parasollfötter, och självklart också om vårt stora sortiment av parasoller, är du välkommen att höra av dig till vår kundtjänst. 


Varför måste man ha en parasollfot?

Det ska vara skönt att sitta ute på sommaren men när solen gassar på vill man ha möjlighet till svalkande skugga. Skydda dig mot solsting och UV-ljus genom att beställa ett prisvärt parasoll från oss på Harald Nyborg. För att ditt parasoll ska fungera behöver du dock också en parasollfot. Det är parasollfoten som ser till att parasollet står stabilt och stadigt. Har du en parasollfot kan du alltså fälla upp parasollet även när det blåser. Tyngden i parasollfoten gör att parasollet står stadigt på marken. Ett parasoll som välter eller till och med blåser iväg kan orsaka skador. Se därför till att alltid ha en parasollfot som är tillräckligt tung till ditt parasoll. Det finns enklare parasollfötter som fylls med sand eller vatten för att ge stabilitet. Det finns också parasollfötter i sten där tyngden av stenen ger parasollet den stabilitet som behövs för att inte välta eller blåsa bort.

Parasollfötter i olika modeller

På Harald Nyborg finns olika typer av parasollfötter. De kommer i olika modeller och storlekar. De flesta parasollfötter passar till de flesta parasoller. Det går nämligen ofta att justera rörets storlek med hjälp av en liten skruv. På en parasollfot finns alltså en skruv och genom att antingen skruva i eller ur den kan du justera storleken på röret. Om du har köpt ett mindre parasoll för att enkelt kunna ta med det till stranden och få ett smidigt solskydd finns smarta parasollhållare.

Vill du enkelt kunna flytta runt ditt parasoll ska du välja en parasollfot i metall med små hjul. Med den lilla vagnen kan du smidigt flytta på tunga parasollfötter. Under dagen rör sig solen över hela himlen och även om ett parasoll med vippfunktion underlättar kan du ibland behöva flytta parasollet för att få skuggan där du vill ha den. En parasollfot med hjul är då mycket praktisk. Med en parasollfotsvagn kan också flytta till exempel tunga blomkrukor på altanen. Vagnen går att justera så att den passar olika mått och den kan användas för både fyrkantiga och runda saker. Den har även låsbara hjul för ökad säkerhet.

Köp en parasollfot på Harald Nyborg

Ta del av vårt sortiment av parasollfötter. Genom att beställa en parasollfot slipper du oroa dig för att ditt parasoll ska välta eller blåsa iväg och råka skada någon eller något. Med rätt parasollfot minskar risken betydligt! Här finns också reservdelar till parasoll och parasollfot.