Paviljonger, partytält och tillbehör

Hos oss på Harald Nyborg hittar du paviljonger och partytält för livets alla händelser, som bröllop, skolavslutning, konfirmation eller någon annan fest i livet. Se vårt utbud av tält här.

Läs mer
Produkter
Du har sett 36 med 42 totalt
Du har sett 36 med 42
Visa nästa 6 produkter

FAQ – vanliga frågor

 1. Vad är en paviljong?
  En paviljong är som ett fristående, täckt lusthus som ofta är designad för att sitta och koppla av i eller för att underhålla gäster utomhus. Paviljonger kan ha olika storlekar, former och material, men de är vanligtvis öppna eller delvis öppna på sidorna och har ett tak som skyddar mot sol eller regn.
 2. Är det svårt att sätta upp ett partytält?
  Montering av ett partytält kan variera beroende på paviljongens specifika design och konstruktion. Hos Harald Nyborg ingår alltid detaljerade monteringsanvisningar och du hittar monteringsanvisningar på hemsidan. Läs tillverkarens instruktioner noggrant för att säkerställa att du monterar paviljongen korrekt och säkert. När paviljongen är monterad, se till att alla leder och monteringsdelar är ordentligt säkrade och justera paviljongens position och nivå vid behov.
 3. Är partytält dyra?
  Priserna på partytält varierar beroende på storlek, kvalitet och material som används för att tillverka tälten. Hos Harald Nyborg hittar du ett stort utbud av partytält till billiga priser, samt tillbehör av god kvalitet. Ett partytält som du återanvänder är ett utmärkt alternativ till att hyra lokal eller samlingslokal.
 4. Hur stort partytält behöver jag?
  För att avgöra vilken storlek på partytält som passar dig bäst behöver du ta hänsyn till antalet gäster och vilken typ av event det är. Om du letar efter det billigaste alternativet rekommenderar vi vårt 3x3 meter partytält. Om du planerar att ha en större fest med fler gäster kan du överväga våra större tält på upp till 6x12 meter. Om du letar efter något som också fungerar som skydd mot solen kan en paviljong vara ett bra alternativ. Vid mingel räkna ca 0,50 kvm/gäst och sittande vid bord ca 1 kvm/gäst.
 5. Får man sätta upp partytält på allmän plats?
  Att sätta upp partytält på allmän plats är inte tillåtet utan tillstånd från kommunen. För att få tillstånd krävs vanligtvis en ansökan där man beskriver syftet med tältet och vilken plats det ska sättas upp på. Om ansökan godkänns kan man få tillstånd att använda tältet under en viss tid. Glöm inte att ansöka i god tid. Detta gäller oavsett om man använder det billigaste partytältet eller en större paviljong.

Partytält eller vindskydd för trädgården

Om du ska ha fest hemma kan ett partytält i trädgården vara en bra lösning. Hos oss på Harald Nyborg hittar du ett stort urval av vackra och praktiska partytält i olika storlekar, samt alla tillbehör du behöver. De många olika modellerna har en bra och robust kvalitet som du kan vara säker på kommer att hålla i många år. Om du vill ha en skuggig plats eller skydd mot vinden är en paviljong med sidoväggar en bra lösning. Alla våra produkter är lämpliga för installation i både trädgårdar och innergårdar, så att du alltid har möjlighet att skapa en täckt yta för utomhusevenemang.


Om du behöver sittplatser för din fest, kolla in vårt stora urval av utemöbler.