Terrassvärmare

Vill du också kunna använda ditt uterum på våren, hösten eller en kylig sommarkväll? Det kan du göra om du har en terrassvärmare. Med en terassvärmare får du nämligen en behaglig värme i ditt uterum och du kan njuta av färgrika höstdagar, gnistrande vintermorgnar och stjärnklara vårkvällar utan att frysa det minsta. Hos oss på Harald Nyborg hittar du terrassvärmare i olika utföranden. Vad passar bäst hemma hos dig? En terrassvärmare som står på golvet, en väggmonterad eller hängande infravärmare? Upptäck vårt breda utbud av värmare till uterum och njut av många varma och härliga stunder med familj och vänner. Som alltid har vi tagit fasta på rimliga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Välkommen att beställa infravärme till uterum, altan eller inglasad balkong på Harald Nyborg!

Förläng säsongen med en terrassvärmare

Det finns många alternativ när det kommer till värmare till uterum. Det finns terrassvärmare på gasol och el. Fördelen med att välja en elektrisk terrassvärmare är att den är helt luktfri och ljudlös. En hängande terrassvärmare ser trevlig ut och ger ett mysigt sken över bordet. Perfekt för långa middagar! En större terrassvärmare som du ställer på golvet sprider en skön värme till många personer samtidigt. Den passar bra för dig som ofta bjuder in till fest. En infravärmare är ett smidigt alternativ. Den tar liten plats och är mycket effektiv. Alla terrassvärmare som du hittar här är hållbara och kräver minimalt med underhåll. Fundera också var du vill placera terrassvärmaren. Det finns terrassvärmare som kan användas både inom- och utomhus. Letar du efter en terrasvärmare som ska stå ute på altanen är det viktigt att du väljer en värmare som klarar regn och fukt. Många terrassvärmare är dock smidiga att flytta runt. Du kan alltså ställa dem där de behövs för stunden. Tänk också på att du alltid bör ha uppsikt över terrassvärmaren. Den blir nämligen väldigt varm och är man inte försiktig kan man bränna sig på den.

Beställ en värmare till uterum smidigt online

Oavsett om du har en inglasad balkong, en öppen altan eller vill värma upp växthuset eller uterummet hittar du terrassvärmaren här. Beställ en hängande infravärmare, en värmare som du ställer direkt på golvet eller en värmare som du fäster på väggen och fortsätt njuta även om vädret blir kallare och kallare. Med en terrassvärmare kan du använda din uteplats på ett helt nytt sätt. Perfekt när du har bjudit över vännerna på en middag eller en kräftskiva, när det börjar regna på midsommar eller när du vill ta en kopp kaffe och bara mysa! Köp en ny terrassvärmare eller infravärmare här hos oss på Harald Nyborg. Vi erbjuder riktigt bra priser och snabba leveranser. Du har 30 dagars öppet köp och returrätt och kan välja att betala med faktura eller direktbetalning via vår samarbetspartner Klarna.