Vindskydd

Vill du också ha en rogivande och insynsskyddad balkong eller altan? Ett vindskydd är en smart och elegant lösning som ger både lä och avskärmning på din uteplats. Njut av trevligt umgänge, frisk luft, middagar och fikastunder utan att störas av kalla vindar och nyfikna grannar. Hos oss på Harald Nyborg hittar du snygga vindskydd med enkel in- och utrullning. Välj mellan enkla eller dubbla vindskydd. Vi erbjuder också kraftiga vindskydd som enkelt sätts fast i marken med hjälp av spjut. Dessa vindskydd är enkla att rulla ihop och lätta att ta med på exempelvis campingturen eller båtresan. Oavsett om du vill skapa ett litet avskilt rum i trädgården eller på altanen eller letar efter ett vindskydd till semestern hittar du flera smarta och prisvärda alternativ här hos oss på Harald Nyborg.

Billiga vindskydd och avskärmare till balkong, altan, trädgård och strand

När du vill kunna njuta och koppla av på din uteplats kan ett vindskydd göra stor skillnad. Ett billigt insynsskydd eller en avskärmning till din trädgård, altan eller balkong ger inte bara skydd mot kalla vindar – du får också en mer privat uteplats där du kan koppla av och njuta tillsammans med familj och vänner. Perfekt till långfrukostarna på sommaren, fikastunderna med barnen och grillkvällarna med kompisarna! I vårt sortiment av vindskydd finns bland annat ett svart vindskydd som enkelt monteras på väggen och som kan rullas in och ut efter behov. När vindarna är kalla drar du enkelt ut duken från kassetten och när det är vindstilla igen kan du lika enkelt fälla ihop skärmen igen. Vindskyddet finns i flera olika höjder. Du kan också välja ett vindskydd i vinkel för extra skydd. Detta är exempel på fasta vindskydd men om du vill vara mer flexibel finns flyttbara vindskydd som är enkla att sätta upp i trädgården, på stranden eller nära din bil på campingsemestern.

Beställ vindskydd enkelt och smidigt online

Här hos oss på Harald Nyborg kan du köpa ett billigt vindskydd eller avskärmare som passar perfekt utomhus. Det är inte svårt att sätta upp ett vindskydd eller en avskärmare och du kan använda dem till många olika saker. Gör en snygg växtvägg till din balkong genom att låta rankor klättra på den som på en spaljé, bygg spännande labyrinter i trädgården till barnen eller använd ett vindskydd som ett insynsskydd i din trädgård, på stranden eller balkongen. Ett vindskydd är helt enkelt en perfekt avskärmare till din uteplats! Ta del av vårt sortiment av smarta och snygga vindskydd. Här beställer du alltid till riktigt bra priser och med snabba leveranser. Har du några frågor om någon av de produkter du hittar här är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du når oss smidigt via vår chatt!