Regnvattentunnor & tillbehör

För att du ska slippa ägna all din lediga tid åt att vattna blommorna eller grödorna i trädgårdslandet med en vattenkanna eller vattenslang så har vi samlat ett brett utbud av smarta regnvattentunnor och tillbehör. Med dem kan du skapa ditt alldeles eget bevattningssystem där du kan samla upp regnvatten och snabbt och enkelt få ut rätt mängd vatten i marken. Beställ alltifrån regnvattentunnor och slangar till avtappningskranar och regnvattenpumpar till marknadens bästa priser på Harald Nyborg!

PRISVÄRDA REGNVATTENTUNNOR OCH TILLBEHÖR FÖR BEVATTNINGSSYSTEM

Genom att installera ditt eget bevattnings- eller dräneringssystem i trädgården behöver du aldrig oroa dig för att marken är för torr eller för blöt. Här har vi samlat alla produkter och tillbehör som du kan tänkas behöva för att både leda ut och leda bort vatten på ett enkelt och smidigt sätt och du kan läsa mer om funktionerna och egenskaperna under respektive produkt. Oavsett om du planerar att bygga ett helt nytt system eller om du behöver komplettera ditt nuvarande med en ny regnvattentunna eller tillbehör så kommer du att kunna hitta det du söker hos oss. 

I vårt breda utbud har vi samlat produkter från välrenommerade varumärken för att du alltid ska kunna känna dig trygg med att få en hög kvalitet och god funktionalitet. Välj bland robusta och hållbara regnvattentunnor med plats för upp till 240 liter, flexibla slangar som leder vattnet från tunnan till avrinnings- eller avtappningsventilen och dränkbara pumpar som gör det enkelt att upprätthålla en välmående trädgård och samtidigt spara på vattenresurserna. Hos oss hittar du även startset för dig som är ute efter ett komplett bevattnings- eller dräneringssystem. Beställ det du är ute efter online hos Harald Nyborg!