Flaggor & vimplar

På den här sidan hittar du alla våra flaggor, vimplar och flaggstångstillbehör såsom flagglinor, flaggclips och knape. Precis som vårt övriga sortiment är de noggrant utvalda för att erbjuda en hög kvalitet till ett bra pris och för att tåla tuffa påfrestningar under många år. Allt för att du ska kunna hissa den svenska flaggan i topp med lätthet och fira ner den lika lätt igen när flaggdagen är över. Eller du kanske ska fira en stor dag och ska hissa en alldeles egen flagga för att sprida ditt budskap? Med rätt flaggtillbehör är allt möjligt! Välkommen att spana in vårt utbud av flaggor, vimplar och flaggstångstillbehör och klicka hem de produkter du är ute efter redan idag.

SMARTA TILLBEHÖR FÖR FLAGGOR OCH VIMPLAR

Den svenska flaggan har sett ut på samma sätt sedan 1906, vilket var året efter att unionen mellan Sverige och Norge upplöstes. Den är en symbol för det svenska folket och hissas bland annat i samband med de svenska högtiderna, men också under andra stora dagar på året. Den svenska flaggan symboliserar också Sveriges gemensamma värdegrunder som grundas i principer som rättvisa, yttrandefrihet och demokrati. Vill du vara en del av detta och också hylla Sveriges värdegrunder ska du såklart införskaffa en vacker flagga eller vimpel! Det kommer att skapa en härlig och pampig stämning i trädgården under svenska högtidsdagar. Har du inte tillgång till en flaggstång och därför inte har möjligheten att hissa en klassisk flagga kan du istället hänga upp små vimplar i taket eller sätta en flagga i miniformat på bordet. Perfekt när någon fyller år eller när du ska fira något speciellt! Utöver vimplar och flaggor hittar du en mängd olika typer av flaggstångstillbehör i vårt sortiment. För att hissa upp eller ner en flagga eller vimpel på flaggstången behöver du till exempel en flagglina. Hos oss kan du bestämma flagglinor i vit färg som smälter ihop med flaggstången på ett sömlöst sätt. Nylon är ett populärt material för flagglinor då det inte ruttnar, trots att den hänger ute i ur och skur. En annan viktig sak att komplettera flagglinan med är så kallade flaggclips. De är helt enkelt utformade för att fästa linan i flaggan så att flaggan hålls på plats och inte fladdrar bort från flaggstången. Kom också ihåg att klicka hem en knape för att även kunna fästa linan i själva flaggstången. Knapens långa och spetsiga form gör att du enkelt kan vira runt linan och se till att den inte släpper när flaggan är hissad.

KÖP ALLT FÖR FLAGGOR OCH VIMPLAR HOS HARALD NYBORG

Våra flaggtillbehör är tillverkade av högkvalitativa material för att stå emot väder och vind på ett bra sätt. Du kan läsa mer om de olika egenskaperna under respektive produkt och klicka hem de som stämmer överens med just dina behov. Hör gärna av dig till oss om du skulle ha några frågor så kommer vi att göra vårt bästa för att hjälpa dig vidare!