Golvplattor & mattor

När sommaren kommer och det börjar bli varmt ute vill vi gärna spendera så mycket tid som möjligt utomhus. Varför inte göra det lika hemtrevligt utomhus som inomhus? Hos oss på Harald Nyborg hittar du olika typer av utomhusgolv. Med billiga golvplattor, trätrall och konstgräs som kan användas utomhus skapar du snabbt och enkelt trivsel på balkongen, terrassen eller altanen. Vi ser till att erbjuda snygga, slitstarka och underhållsfria golvplattor för varje behov och budget. Du beställer enkelt online – alltid till billiga priser och med snabba leveranser. Normal leveranstid är 3–5 dagar.

Nya golvplattor för en mysig och varm känsla

Golvplattor, plast- eller trätrall och konstgräs kan du lägga på många olika ställen. På balkongen får du ett mjukt golv att gå på och dessutom ger det en hemtrevlig och inbjudande känsla. Du kan också lägga golvplattor i en tvättstuga, ett uterum eller ett växthus. Plattor kan också bli ett bra garagegolv. Hårda golv i garage kan vara påfrestande för fötterna och benen. Ett plastgolv är mjukare och mer behagligt att stå på. Även runt poolen går det bra att lägga ett golv med golvplattor. Det ser snyggt ut och det minskar samtidigt risken för att halka. Perfekt om du har lekande barn hemma! Du kan också välja att rulla ut ett konstgräs på uteplatsen eller balkongen. Konstgräsmattorna säljs på rulle och finns i olika färger.

När du har bestämt dig för vilka golvplattor som passar bäst hemma hos dig är det dags att lägga plattorna på plats. Golvplattor och trall kan du lägga själv. Här kan du bland annat köpa praktisk trätrall som du enkelt klickar ihop. Du behöver alltså inga specialverktyg för att lägga golvet. Behöver du justera golvplattorna på längden eller bredden kan du dock behöva en sticksåg för ett enkelt kapa plattorna. Om du vill kan du avsluta med kant- och hörnlister där det nya golvet möter väggen. För längre hållbarhet är det bra att rengöra och behandla trätrallen en gång om året. Golvplattor i plast rengör du enkelt med vatten och ett rengöringsmedel.

Golvplatta och trätrall till balkong, uterum eller altan – billigt online

Med enkla medel kan du skapa en uteplats som är lika komfortabel och mysig som ditt vardagsrum. Genom att lägga utomhusgolv där det behövs får du ett elegant intryck samtidigt som det blir skönt och torrt under fötterna. Det är helt enkelt ett smidigt sätt att få ett nytt utseende i ett rum. Oavsett om vill lägga trägolv eller träplattor på din balkong, ett billigt plastgolv av plattor i uterummet, klickgolv i plast i växthuset eller ett konstgräs har vi produkterna som förverkligar dina innovativa idéer. Ta del av vårt sortiment av trägolv, plattor och mattor för utomhus och köp smidigt online. Behöver du hjälp? Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi gärna till!