Grill

Hos Harald Nyborg hittar du ett brett utbud av grillar och grilltillbehör i olika utföranden och prisklasser. Vi erbjuder grillar, rökugnar och tillbehör av hög kvalitet från välkända varumärken

som Bakergrill, Abu Garcia, Philips och Heatmax som gör det enkelt att tillaga maten till perfektion och som genast höjer grillsäsongen ytterligare en nivå! De ger dig möjligheten att tillaga gamla beprövade favoriträtter, men också att lära dig något helt nytt så att du kan bjuda över vänner och familj på en härlig grillmiddag som garanterat kommer att imponera.

FÖRLÄNG GRILLSÄSONGEN MED PRISVÄRDA GRILLAR OCH GRILLTILLBEHÖR

Oavsett om du redan är en grillmästare eller om du vill utveckla dina kunskaper vid grillen så kommer våra grillar och grilltillbehör att ge dig det stöd du behöver. Hos oss hittar du helt enkelt allt du behöver för att skapa de rätta förutsättningarna för en riktigt lyckad grillkväll, oavsett om du föredrar att grilla på en klotgrill, grilltunna, rökgrill, el-grill och gasolgrill. Låt dig inspireras av olika kol- och brikettsorter, rök-flis med spännande smaker, smarta grilltändare och praktiska tillbehör så som majskolvshållare, popcornsilar, stekpannor och folieformar. Genom att göra dem till en del av din grillutrustning kommer du att kunna grilla året runt och enkelt tillaga helt nya grillrätter.
Så vad väntar du på? Beställ de grillar och grilltillbehör du behöver för att tillaga dina mästerverk till bra pris på Harald Nyborg! Du kan läsa mer om egenskaperna under respektive produkt för att vara säker på att få den grillupplevelse du är ute efter. Sedan återstår bara att se fram emot en ändlös grillsäsong med smaker utöver det vanliga!