Paviljonger

Planerar du en stor fest i trädgården men är rädd att vädret inte kommer att visa sig från sin bästa sida? Oroa dig inte – med ett partytält eller en paviljong är du och dina gäster skyddade mot såväl regn som vind och solens starka strålar. Ni kan med andra ord njuta av festen oavsett vilket väder dagen bjuder på. Paviljonger och partytält kan så klart också användas när familjen ska äta middag en helt vanlig vardag, när du bjuder över grannarna på en grillkväll eller när släkten kommer över på fika.
Här på Harald Nyborg hittar du billiga partytält och paviljonger i olika storlekar samt stommar, väggar, tak och andra tillbehör. Perfekt när du vill förlänga utesäsongen och spendera mycket tid ute i trädgården!

Stort utbud av paviljonger

Det kan kanske kännas onödigt att köpa en paviljong eller ett partytält men du kommer snabbt att märka hur bra och praktiskt det är. Vi bor på breddgrader där det aldrig finns garantier för solsken och där det kan regna flera dagar i rad. Med ett tält i trädgården behöver du aldrig ställa in några fester och du kan bjuda släkt och vänner på middagar även om vädret är osäkert. Ett paviljongtak skyddar både mot sol och regn och en paviljong med väggar skyddar också mot kalla vindar. Vid mycket nederbörd och stark blåst är det dock bra att plocka ner tältet för att inte riskera att det går sönder. En paviljong, eller partytält, är enkel att montera och få på plats i trädgården. När säsongen är över packas den snabbt ihop igen och kan ställas undan för förvaring i ett förråd eller garage tills det är dags att njuta av trädgården igen.

Nu är det fest

Det är inte svårt att skapa en härlig feststämning i ett partytält eller en paviljong. Låt till exempel några klätterväxter slingra sig upp längs sidorna. Du kan också hänga upp festliga lyktor i taket eller dekorera med fina ljusslingor och girlanger. Med små enkla knep får du snabbt en riktig lyxpaviljong och dina gäster kommer att bli mycket imponerade.

Köp billigt partytält eller paviljong enkelt och smidigt online

Ett partytält eller en paviljong hjälper dig att skapa ett extra rum utomhus för både avkopplande eftermiddagar och festliga tillfällen. Välj om du vill ha en stor eller liten paviljong eller tält, och klicka enkelt hem det alternativ som passar dina behov och önskemål. Du kan läsa mer om tältens funktioner, priser och material under respektive produkt. Här finns paviljonger och partytält till riktigt bra priser och inte sällan kan du också hitta snygga och praktiska trädgårdstält på rea. När du letar efter marknadens billigaste paviljong eller partytält kan det alltså vara en bra idé att börja här hos oss på Harald Nyborg. Välkommen att köpa paviljonger och partytält på Harald Nyborg!