Redskapsskjul

God förvaring behövs överallt och alltid, även i trädgården! I ett trädgårdsförråd eller ett trädgårdsskjul kan du förvara allt från cyklar och trädgårdsredskap till barnens leksaker, dynor, grillar och blomkrukor. Med ett stort eller litet redskapsskjul kommer din trädgård alltid att se städad och snygg ut. Att bygga ett litet skjul eller förråd är inte alls krångligt och svårt. Du monterar det snabbt och enkelt själv. Tänk på att ställa förrådet på en platt yta så att det står stadigt och placera redskapsskjulet på ett smart ställe i trädgården så har du alltid tillgång till verktyg, redskap och allt annat du behöver i trädgården.

Nytt skjul för redskapsförvaring till din trädgård

Det finns stora och små trädgårdsskjul i till exempel plast och stål. Vilken typ av förråd du behöver i din trädgård beror på hur stor trädgård du har och hur du vill använda förrådet. I en liten redskapsbod i plast kan du enkelt förvara redskap som spadar och krattor, en grill, ved och barnens leksaker. Vill du däremot kunna ställa in en gräsklippare, andra trädgårdsmaskiner och större saker behöver du ett stort förrådsskjul. Du kanske till och med vill få plats med en moped i ditt nya skjul? En sak som är helt säker är att alla trädgårdar, både stora och små, behöver en smart förvaringslösning och ett förråd från Harald Nyborg kan vara just den perfekta lösningen. Det är lätt att underskatta hur mycket förvaringsmöjligheter man faktiskt behöver i en trädgård. Vårt tips är därför att våga tänka lite stort, särskilt om du inte har tillgång till ett garage som du kan använda som ett förråd. Det är förstås också viktigt att organisera ett förråd smart så att alla saker får plats. Vill du kunna ställa undan trädgårdsmöbler och olika trädgårdsmaskiner behöver du lämna lite golvyta helt fri. Tänk också på att du smidigt ska kunna ta ut och ställa tillbaka sakerna utan att behöva flytta runt på allt i förrådet. Det är också smart att satsa på förvaring längs väggarna. Sätt gärna upp hyllor och krokar där du kan ställa och hänga allt från familjens cykelhjälmar till spadar, krattor och en trädgårdsslang. Kanske finns det en möjlighet att också använda förrådets tak, till exempel genom att hänga upp takboxen i taket.

Smart förvaring till trädgård med billig redskapsbod från Harald Nyborg

Här på Harald Nyborg beställer du en förvaringsbod smidigt online. Med ett förråd i hög kvalitet är det enkelt att organisera redskap, maskiner och prylar! När du beställer en produkt på Harald Nyborg får du alltid ett riktigt bra pris och vi levererar din beställning med en snabb och säker leverans. Normal leveranstid är mellan 2–5 arbetsdagar. Vi erbjuder alltid 30 dagars öppet köp med returrätt och du kan välja att betala med till exempel faktura eller direktbetalning via vår samarbetspartner Klarna.