Skadedjursbekämpning

Det finns nog ingen som vill dela sin bostad med insekter, råttor och möss. Det är varken hälsosamt eller trevligt. Djuren kan faktiskt också göra stor skada på hus och i trädgård. Djur som befinner sig där vi inte vill ha dem är alltså skadedjur. Dessa kan vara både små som myggor och myror och stora som rådjur och mullvadar. Med våra produkter för skadedjursbekämpning kan du hålla bostaden och trädgården fria från skadedjur. Här finns bland annat flugfällor, insektsfångare, snigelfångare, ormskrämma, myggnät och råttfällor. Och om du letar efter snigelfångare eller fågelskrämmor till trädgården har du också kommit rätt. Bli helt enkelt skadedjursfri med effektiva produkter för skadedjursbekämpning från Harald Nyborg.


Håll hemmet och trädgården fri från skadedjur

Även små och söta djur kan göra skada om de är på platser där de inte ska vara. Många föredrar skrämmor framför fällor eftersom det är ett snällare sätt att bekämpa djur och insekter på. Ta till exempel mullvadar som älskar att gräva och göra gångar under jorden. De skapar stor oreda i trädgården och resultatet av deras grävande blir jordhögar överallt på gräsmattan. Med hjälp av vår batteridrivna mullvadsskrämma lommar det lilla bruna djuret iväg och gräver någon annanstans. Det lågfrekventa ljudet som skrämman producerar uppfattas inte av oss människor men är otrevligt för mullvadar. Har du istället ofta problem med möss är det viktigt att se till att ha det rent i köksskåpen och kökslådorna. Förvara alla livsmedel i väl förslutna förpackningar. Traditionella musfällor och musskrämmare är nästa steg. Dessa placerar du ut där du ser spåren av mössen. 

Mygg och flugor

Under sommaren kan det vara riktigt besvärligt med alla mygg och flugor. Ett mycket effektivt sätt att slippa få in mygg och flugor i huset är att sätta upp myggnät vid alla fönster och dörrar. Du kan också prova en batteridriven insektsdödare eller en elektrisk insektsfångare. Ute på altanen eller på balkongen kan ett myggljus hjälpa till att hålla myggorna borta. Även fåglar kan faktiskt vara ett problem. De kan sprida sjukdomar, smutsa ner och så kan de äta upp grödorna i trädgårdslandet. Vill du hålla fritt från fåglar ska du prova en fågelskrämma. Här finns olika fågelskrämmor som håller borta oönskade fåglar. 

Effektiv skadedjursbekämpning

Det är inte roligt att få in djur och insekter som man inte vill ha i huset eller i trädgården. Tack vare vårt sortiment av produkter för effektiv skadedjursbekämpning kan du bli kvitt det mycket irriterande problemet. Vare sig det är råttor, möss, getingar, fåglar eller myggor har vi produkter som gör din bostad skadedjursfri både inomhus och utomhus. Du beställer produkterna på nätet och får dem hemskickade med en snabb leverans. Har du några frågor om skadedjursprodukterna är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.