Sol & vindskydd

Med ett solsegel eller ett vindskydd på din altan får du en härlig uteplats. Det ger en behaglig skugga och skyddar mot kalla vindar när du vill läsa en bok, dricka en kopp kaffe eller bjuda familjen på middag när solen skiner eller när det blåser kallt. Fördelen med ett solsegel eller en segelduk, jämfört med en markis, är att du kan sätta upp den var som helst. Du spänner helt enkelt upp en segelduk som ett solskydd över din altan och förankrar den i ett träd, i husfasaden eller på en stolpe. De flesta segeldukar har öljetter runt kanten för enkel upphängning. På Harald Nyborg hittar du olika segel och vindskydd till riktigt bra priser och du kan välja mellan flera olika storlekar och modeller.

Segelduk till altan skyddar mot sol, regn och insyn

En segelduk som solskydd är flexibel och passar lika bra på en altan som på en mindre balkong eller ute i trädgården. Du kan också skapa en mysig pergola med en segelduk. Ett segeltak har en tidlös design som ramar in utemiljön på ett trevligt sätt och som är enkel att matcha med olika trädgårdsmöbler och dynor. Du får en mysig plats utomhus där du kan samla familj och vänner hela sommaren och när vintern kommer viker du enkelt ihop duken och förvarar den i garaget eller förrådet. Segeldukar ger inte bara en skön skugga, de skyddar även från lättare regn. När du impregnerar duken får du ett vattentätt solsegel. Det är också bra att montera seglet med en liten lutning så att regnvatten enklare kan rinna av. Det praktiska och flexibla solseglet fungerar alltså som ett sol- och regnskydd men det skyddar även mot insyn och ibland är det faktiskt väldigt skönt att inte bli störd, eller hur? Du får en privat sfär och kan i lugn och ro läsa tidningen på morgonen i morgonrocken eller ligga och sola i badkläder utan att grannarna ser.

Vindskydd för en skönare uteplats

Vindskydd är en smart och elegant lösning när du vill skärma av din altan. Här finns snygga vindskydd som enkelt monteras fast på väggen. Det skyddar mot både kalla vindar och insyn. Det finns också kraftiga vindskydd som kan stickas ner i marken och som till exempel kan tas med på tält- eller husvagnssemestern.

Segelduk till uteplats och smarta vindskydd smidigt online

På Harald Nyborg finns segel för enkelt solskydd som altantak, i trädgården eller som billiga balkongskydd. De är enkla att montera och skyddar mot sol, regn, och insyn. Solsegel finns i olika modeller, välj rektangulärt eller trekantigt. Här hittar du också vårt sortiment av vindskydd. Perfekt både till uteplatsen och till campingsemestern! Missa inte heller våra många snygga parasoll som också fungerar som smidiga solskydd på altanen. Här beställer du online – snabbt, enkelt och billigt!