Manuella

När solen gassar på en klarblå himmel en varm sommardag är en markis en bra lösning för att skapa svalkande skugga på uteplatsen. En markis ger också skydd en regnig dag och ramar in din uteplats på ett snyggt sätt. Komplettera gärna din nya markis med en terrassvärmare. Det är ett enkelt sätt att förlänga säsongen på!

Hos oss på Harald Nyborg hittar du markiser till ett riktigt bra pris. Här presenterar vi våra markiser med manuell inrullning. Du som är på jakt efter en manuellt styrd markis till din trädgård, altan eller balkong behöver alltså inte leta mer – vi har kvalitetsmarkisen för dig!

Vad är en manuell markis?

När du ska köpa en markis kan du välja mellan en automatisk markis, en motordriven markis eller en manuell markis. En automatisk markis har en inbyggd sensor som styrs av solen. När solens strålar tittar fram fälls markisen automatiskt ner, och när molnen kommer tillbaka eller när det börjar bli kväll fälls den upp igen. De flesta automatiska markiser kan också styras med hjälp av en fjärrkontroll. En motordriven markis styrs via en fjärrkontroll och du fäller enkelt upp och ned markisen genom att trycka på fjärrkontrollens knappar. Det är ett praktiskt och bekvämt alternativ. Vad är då en manuell markis? Jo, det är en markis som du vevar ned och upp manuellt med en svängarm eller en vev. Manuella markiser är normalt mycket billigare än automatiska och motordrivna, och ett mycket bra alternativ för dig som vill ha en skön skugga på uteplatsen men inte vill spendera allt för mycket pengar.

Här på Harald Nyborg kan du beställa en manuell markis direkt i vår webbshop. Du kan i lugn och ro läsa om våra olika modeller och välja vilken storlek och färg du önskar. Vi erbjuder bland annat en grå och vit markis, och vill du ha en mer stilren markis kan du välja en enfärgad. När det kommer till storlek kan du välja en stor markis till en stor terrass, en altanmarkis eller en mindre markis till en balkong – alla till ett mycket bra pris. Markistyget i våra markiser är tillverkat i impregnerad polyester och är både kraftigt och tåligt trots sitt billiga pris. Beslag för montering ingår också alltid när du köper en markis på Harald Nyborg.

Manuella markiser i olika storlekar till lågt pris online

Visst är det härligt att bada i solsken, men ibland kan man få mycket av det goda. Skydda dig från solsting och UV-strålar genom att klicka hem en väggmonterad markis till billigt pris från oss på Harald Nyborg. Oavsett om du letar efter en stor markis på 4,5 x 2,5 kvadratmeter till terrassen eller om du klurar på ett mindre alternativ till din balkong hittar du vad du söker här. Ta nu en titt på våra manuella markiser och missa inte våra kampanjer där du kan köpa terrassmarkiser och fönstermarkiser på rea.