Stängsel & staket

Håll obehöriga ute eller djuren inne med hjälp av våra prisvärda och kvalitativa stängsel, nät och staket. På Harald Nyborg hittar du ett brett sortiment av allt du kan tänkas behöva för att bygga en ordentlig stängselanordning och du kan välja bland stängsel antingen med eller utan el. Kika igenom vår webbutik och klicka hem de produkter du är ute efter redan idag!

Staket, stängsel och nät för trädgård och mark

Oavsett om du behöver skilja av ett större markområde eller om du bara vill sätta upp ett nytt staket i trädgården hittar du det här. Ett stängselnät kan till exempel användas till ett trädgårdsland eller andra typer av odlingar och ser till att du inte får besök av objudna gäster som rådjur och andra vilda djur. Har du en busig hund som gärna vill vara ute mycket? Med ett hundstängsel i din trädgård är det inga problem. Vill du bygga en hundgård finns olika nät att välja mellan, till exempel ett finmaskigt nät i metall. Nät till hundgård, fårnät och hönsnät kan också användas som en inhägnad runt din trädgård, lekstuga eller runt ett träd. I vårt breda utbud finns också tunna och smidiga nät som håller insekter borta från dina växter och sexkantsnät av galvaniserad metall som kan användas för dekoration, som stöd för isolering eller som hägn till hönsgård eller hundgård. Letar du efter elstängsel finns stängsellinor med el som håller vilda djur borta från dina ägor. Vi erbjuder även prisvärda tillbehör så som isolatorer, stolpar och spänntråd som hjälper dig att lyckas med din anordning och får den att stå stabilt och säkert.

Beställ billigt stängsel snabbt och enkelt online

Bläddra igenom vårt sortiment för att hitta de stängsel, tillbehör och stolpar som du behöver för just ditt ändamål. Vi erbjuder prisvärda varor av hög kvalitet, vilket gör att du kan känna dig trygg med att få en produkt som håller och som är enkel att montera. Ett grönt staket och stängsel, som är ett nät belagd med grön plast, är till exempel en populär produkt då den fint smälter in i trädgården. Perfekt när du vill bygga en billig hundgård! Behöver du komplettera med jordspett till ditt nya elstängselnät eller kanske en komplett grindöppnare, en så kallad fjädergrind, som kan bli upp till fem meter, kan du hitta det också här. Kika runt och under respektive produkt får du all information du behöver om bland annat material, storlek och montering. Lägg de produkter du vill köpa i kundvagnen och klicka tryggt och säkert hem dem. Vi erbjuder fakturabetalning, delbetalning och direktbetalning via vår samarbetspartner Klarna. Du får också alltid 30 dagars öppet köp och returrätt. Välkommen att höra av dig till oss om du skulle ha några frågor om våra stängsel, staket och hönsnät så kommer vi göra vårt yttersta för att hjälpa dig!